Bomba do vany i do sprchy: zkuste Bomb Cosmetics

Bomba do vany i do sprchy: zkuste Bomb Cosmetics

9. července 2018, Bomb Cosmetics, do vany, do sprchy, masážní mýdlo, mýdlo

Sponzorované odkazy

Anglická kosmetická značka Bomb Cosmetics přináší absolutní novinku v oblasti relaxačních koupelí. Představila tak svá nová masážní sprchová mýdla s éterickými oleji, která vnesou pohodu do vašich koupelen. Z čeho jsou mýdla složena a jaký přinášejí požitek, se můžete dočíst v dnešním článku. Také vám představíme tuto anglickou značku, která pomalu začíná být v oblibě také u českých spotřebitelů.

Co je to Bomb Cosmetics?

Nové produkty značky Bomb Cosmetics vyrobila britská společnost Get Fresh Cosmetics, Ltd. Tato firma se inspiruje poznatky z aromaterapie a přenáší je do svých výrobků tak, aby její produkty byly pro zákazníky příjemné a přinášely lepší požitek a relaxaci z jejich užívání. Značka Bomb Cosmetics je také oblíbená pro svou šetrnou výrobu a ohleduplnost k přírodě, pro kvalitu jejich výrobků a v neposlední řadě také díky své pečlivé ruční výrobě.

masážní mýdlo Tajemná zahrada a Sladká touhamasážní mýdlo Tajemná zahrada a Sladká touha

Nevšední zážitek ve vaší koupelně

Nová řada relaxačních mýdel má za úkol přinést nevšední zážitky do vašich koupelen. Zejména se tedy jedná o pocit relaxace a oddychu, když si konečně dopřejete zaslouženou koupel či uvolňující sprchu po celém dni. Mýdla jsou tedy trochu nevšední – mýdlo je totiž vpuštěno do měkké houbičky a při koupeli se uvolňuje. Díky houbičce také dopřejete své pokožce jemný peeling a odstraníte tak nejen nečistoty, ale i starou odumřelou kůži.

masážní mýdlo Limetka s kiwi a Fialkamasážní mýdlo Limetka s kiwi a Fialka

Aromaterapie = relax

Jak již bylo zmíněno, výrobce se inspiruje v poznatcích z aromaterapie. Lidé se lépe uvolní koupelí, která také hezky voní. Nejedná se tedy jen o relax pro tělo, ale také pro mysl. Můžete se těšit na různé druhy vůní a je jen na vás, které mýdlo si vyberete. Čeká na vás například mýdlo s vůní fialky, černého rybízu, limetky a kiwi nebo mýdlo s vůní oceánu, sladké duhy či tajemné zahrady. Už jenom ty názvy zní zajímavě a netradičně. Setkáme se tak dozajista s novým a netradičním smyslovým zážitkem.

masážní mýdlo Oceán a Černý rybízmasážní mýdlo Oceán a Černý rybíz

Proč si pořídit relaxační mýdlo?

Relaxačních mýdel na trhu je celá řada, avšak tato mýdla jsou zakomponovaná do měkké houbičky na mytí. Jedná se tedy zároveň o peeling vaší pokožky. Kromě toho jsou mýdla vyrobena z přírodních látek. Jsou to rostlinná glycerinová mýdla, která obsahují příměsi éterických olejů. Mýdla tak skvěle hydratují vaši pokožku. K dostání jsou za 130 Kč, na webových stránkách anabela.cz .

Také se už těšíte na večerní koupel?

Zdroj foto: Bomb Cosmetic

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii kosmetika a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu