Tezenis představuje: My Little Pony

Tezenis představuje: My Little Pony

19. června 2018, limitovaná kolekce, sezóna jaro a léto 2018, My Little Pony, spodní prádlo, trička, tepláky, body, dámská móda

Sponzorované odkazy

Značka Tezenis přichází s novou limitovanou edicí My Little Pony. Těšit se tak můžete na roztomilé spodní prádlo, ale také na pohodlné tepláky, trička, body a další dámskou módu. A ačkoliv jde o motiv kreslené postavičky, kolekce není určena jen mladým slečnám, ale také dospělým ženám, které mají rády růžovou, roztomilé motivy a pohodlná pyžama a domácí oblečení. Limitovaná edice je v prodeji právě teď a je navržena pro novou sezónu jaro/léto 2018. Pokud tedy máte rády kreslené postavičky a pohodlí, neváhejte a zajděte si do Tezenis právě teď!

My Little Pony v hlavní roli

Hlavní roli v této kolekci hraje postavička My Little Pony, kterou třeba již znáte z televize. Ta se objevuje v různých variacích v ikonických duhových odstínech. Účelem této kolekce je rozzářit váš den a přinést pohodlí také pro váš spánek v případě pyžamových setů. Kolekce je určena výhradně dámské módě, konkrétně mladým slečnám, ale také již dospělým dívkám. Tezenis se tak pokusili o to, aby vás alespoň na chvíli opět přenesli do dětských let, kdy bylo vše možné a fantazii se meze nekladly.

Na co se těšit?

Můžete se těšit například na set spodního prádla, který tvoří růžová podprsenka bez kostic a kalhotky stejné barvy. Spodní prádlo pak samozřejmě zdobí roztomilí poníci. Kromě spodního prádla je k dostání také body, které je čím dál oblíbenější například do kalhot s vysokým pasem, jelikož se na rozdíl od klasického tílka nevyhrnuje. Také toto „bodýčko“ nese ikonku duhového poníka. Dále jsou k dostání trička, mikiny, tepláky a pohodlná pyžama. Dejte si ale pozor a moc neváhejte, jedná se o limitovanou edici pro sezónu jaro/léto 2018.

Pohodlí domova

Na volnočasové aktivity, popřípadě pro domácí nošení, pak můžete zakoupit růžové tričko s poníkem, s krátkým rukávem. Pro chladnější večery na zahradě se sklenkou vína také dobře poslouží růžová mikina s kapucí, taktéž s motivem poníka.

Něco na dobrou noc

No a konečně, když po dlouhém a namáhavém dni ulehnete do postele, odvede vás do říše spánku a snů létající poník na duze, jenž zdobí vaše pyžamo. Na výběr je černo-bílá kombinace nebo růžové pyžamo. Obě pyžama tvoří dlouhé kalhoty a tričko s dlouhými rukávy.

Tak co, necháte se také unášet na duhovém mráčku, který vás zanese zpátky do dětských let?

Zdroj foto: Tezenis

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, jaro, spodní prádlo a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu