Mít jeho kousek uschovaný ve šperku

Mít jeho kousek uschovaný ve šperku

3. června 2018, šperky, netradiční šperky, With U

Sponzorované odkazy

V dnešní kosmopolitní době, kdy cestujeme čím dál více, nám také čím dál více mohou chybět naši blízcí. Ano, moderní technika sice zvládá spoustu věcí, ale možná nám schází něco fyzického. A právě s touto myšlenkou si pohrává značka WITH U, která přišla s něčím originálním a ambiciózním – představuje šperky s otisky prstů či s vlasy zalitými v pryskyřici!

Šperky s kouskem citu

Jakkoliv to může znít zvláštně, má v sobě zajímavý počin velký kus logiky. „Vzniku společnosti předcházela společná myšlenka jak nahradit přítomnost svých blízkých, když nemůžeme být právě spolu. A to vyjadřuje i název značky – WITH U,“ přibližuje celý koncept PR manažerka společnosti Petra Frantová a dodává: "V dnešní přetechnizované době je sice možné mít o člověku uložena téměř jakákoliv osobní data, fotografie, videa a podobně. Ale mít doslova „kus“ druhého neustále při sobě, je podle našeho názoru nesrovnatelně osobnějším zážitkem.“ A právě tak vznikly šperky s vlasy zalitými pryskyřicí, ale i luxusní solitéry s osobním diamantem.

Otisk prstů nebo vlas?

Je jen na vás, jaký kus blízké osoby si přejete do šperku promítnout. Jak asi tušíte, výroba není úplně jednoduchá a má několik fází. Otisk prstu je například sejmut na polštářek, aby mohl být následně digitalizován do 2D linie a gravírováním přenesen do šperku. U vlasů zalitých do pryskyřice si pak můžete zvolit barvu pryskyřice dle vlastního přání. Výjimečnost solitéru pak představuje diamant, který je stvořen z uhlíku vzniklého ze zákazníkovy vlasové střiže. O jeho výrobu se navíc stará český klenotník spolu se společností Heart in Diamond, který je světovým lídrem tohoto trhu. Pokud vás šperky zaujaly, ale máte obavu, že si je nebudete moci dovolit, určitě není nutné zoufat. Základní verzi totiž můžete získat už od 1200 Kč a cena se zvyšuje podle toho, jak náročný zákazník je. Šperky s kusem milované osoby si tak může pořídit každý a navždy tak uchovat například první vlásky svého miminka nebo otisk jeho prstu.

Foto: WITH U

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu