Intimissimi a Sarah Jessica Parker

Intimissimi a Sarah Jessica Parker

17. června 2018, Intimissimi, spodní prádlo, reklama, Sarah Jessica Parker

Sponzorované odkazy

Kultovní seriál Sex ve městě zná snad každý. Letos tahle kultovka slaví krásných dvacet let. Výročí si jedna z hlavních protagonsitek opepřila spoluprací s luxusní značkou spodního prádla Intimissimi.

Sarah Jessica Parker považuje Intimissimi za svoji oblíbenou značku, a proto ráda na spolupráci kývla. Televizní reklama Intimissimi se natáčela v New York City. A módní ikona zde zazářila v krajkové podprsence, která rafinovaně vykukovala zpod hedvábného pyžama.

Sarah Jessica Parker se narodila 25. března 1965 v Nelsonville, státě Ohio v USA. Vyrůstala v rodině obchodníka spolu s osmi sourozenci v Cincinnati. Zde se začala věnovat baletu. Sarah Jessica Parker zahájila kariéru zahájila v televizním seriálu již ve svých osmi letech televizním pořadem Andersenovy pohádky The Little Match Girl (Děvčátko se zápalkami) a v pouhých jedenácti letech debutovala na Broadwayi v titulní roli úspěšného muzikálu Annie. Od počátku 90. let se začala prosazovat ve filmu. Mezi filmy, v nichž hrála patří Líbánky v Las Vegas, Ed Wood, Rapsodie v Miami, a mnohé další. Zmínit nutno roli v televizním seriálu ze školního prostředí Square Pegs (1982–83) a roli idealistické státní zástupkyně Jo Ann Harrisové v seriálu Equal Justice (1986).

Je americkou herečkou a producentkou, v rolích byla protagonistkou především blonďatých dívek, kterým vždy vztah narušily neočekávané události, ale velmi úspěšnou roli Callie Cain si zahrála také v televizním dramatu podle skutečné události V zájmu dítěte. Nejznámější se stala díky ztvárnění role Carrie Bradshaw v seriálu Sex ve městě, za nějž obdržela čtyři Zlaté glóby a dvě Ceny Emmy. V seriálu ztvárnila spisovatelku žijící na Manhattanu Carrie, která řeší se svými kamarádkami problémy nezadaných třicátnic. Touto rolí se zapsala do paměti žen také jako módní ikona.

Sex ve městě (anglicky: Sex and the City) je americký televizní seriál natočený v produkci americké televizní stanice HBO. Hlavní hrdinkou je chytrá, inteligentní, zvídavá, veselá, žádoucí, úspěšná novinářka Carrie Bradshaw. Ona a její tři nejlepší kamarádky prožívají životy úspěšných třicátnic. Společně podrobně zkoumají své sexuální a partnerské zážitky. Motto seriálu, kterým je uvozena každá epizoda, zní: „Carrie Bradshawová ví hodně o sexu a nebojí se zeptat.“ Seriál, odehrávající se v New Yorku, je plný inteligentního humoru, otázek partnerských vztahů, nevěry, sexu, přátelství a v neposlední řadě módních kreací.

A dnes se díky reklamě Sarah Jessica Parker předvádí v malinko svůdné roli v krajkovém prádle od Intimissimi.

Zdroj foto: Intimissimi

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní peklo, spodní prádlo a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu