Festivalová inspirace z Coachelly

Festivalová inspirace z Coachelly

27. června 2018, Festivalová inspirace z Coachelly, Levis

Sponzorované odkazy

Lev‘is je jedna z nejpopulárnějších značek dnešní doby, a nejen proto jsme si mohli povšimnout úžasných módních kousků i na velkém festivalu Coachella.

Coachella

Každý rok je tento festival obrovskou hudební, ale i módní inspirací. Spousta návštěvníků ráda volí své outfity co nejvíce pohodlné, aby se na festivalu mohli skvěle bavit po celou dobu jeho trvání. Celebrity se obvykle snaží být v tomto duchu originální a letos velká spousta z nich vsadila na denimové šortky od Levi‘s. Nechte se inspirovat módními vlnami Kalifornie a buďte jako americké stars, vsaďte na klasiku.

Šortky a celebrity

V pohodlných šortkách dokonce známá zpěvačka Beyoncé vystupovala na festivalu Coachella. Modelka Bella Hadid zakomponovala roztrhané módní šortky do romantického looku a Romee Striid je doplnila o batikovanou džínovou bundu. 

Šortky od Levi‘s

Šortky jsou pohodlné, což je nejen pro festivaly důležité. Není v nich horko, a to je v létě podstatným faktorem pro volbu oblečení. Navíc v šortkách ukážete své nožky! 

Pokud vám ve skříni takové pohodlné a zároveň stylové šortky chybí, nebo nemáte ani staré džíny, které by se daly zkrátit, podívejte se na novou kolekci šortek Levi’s. Vybrat si můžete z několika různých odstínů džínové barvy a také pastelové růžové, tyrkysové i bílé.

V nabídce naleznete také elastické šortky s vypasovaným pasem, nebo lehce prodlouženou nohavičkou. Nebo také Baggy ve volném širokém hip hip stylu. V nabídce se objevují dokonce krásné klasické lacláče. 

S čím šortky sladit?

Nejlepší dojem uděláte, když vsadíte na v celku retro styl – bílé triko a modré šortky. Tento look je pořád oblíbený a je často základní stavební prvek pro celkový outfit. Můžete si přes sebe hodit tmavou či světlou bundu, na krk výrazný náhrdelník a párty může začít. Nebo se můžete inspirovat návštěvníky festivalu Coachella a vsadit na flitry a třpytky, v podobě třpytivého trička, bundy, nebo crop-topu. 

Zdroj foto: Levi's

Autorem článku je Lucie Kubaščíková. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, dámské oblečení, jaro, módní peklo, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu