Prima prázdniny dětem: s veselými motivy

Prima prázdniny dětem: s veselými motivy

21. června 2018, Kik, Vesele letni potisky

Sponzorované odkazy

Děti dávají přednost tričku s potiskem než tomu bez potisku, protože trička s potiskem jejich oblíbené postavičky z pohádky jsou zkrátka zábavnější. Čím veselejší potisk a barva trička, tím lépe.

Udělejte své ratolesti radost a pořiďte jim tričko s veselými stylovými motivy, kterými se budou jistě rádi chlubit. Inspiraci naleznete v prodejnách KiK, který pro vás tuto zábavnou kolekcí připravil. Trička naleznete v mnoha věkových kategoriích, a to i pro ty nejmenší, jak pro chlapce tak pro dívky.

Děti potisky zbožňují

Nosit svou oblíbenou postavu z pohádky na tričku to chce nejeden malý kluk i holčička, v nové kolekci dětského oblečení najdete například veselá klučičí trička s vtipnými nápisy nebo motivem dinosaurů v mnoha různých podobách a kombinacích. Například spojení veselého ještěra hrajícího na kytaru, který děti pobaví a zároveň inspiruje, je skvělou volbou potisku na tričko pro každého malého kluka. Nejoblíbenějším potiskem se však stává známa postavička z pohádky Auta, je to Blesk McQueen, kterého malí kluci zkrátka zbožňují.

Potisků není nikdy dost

Protože KiK moc dobře ví, co dětem dělá radost, umožnil velký výběr nejrůznějších potisků, které se hodí ke všemu. K létu samozřejmě patří hlavně motivy zvířátek a různých květin, které v nové kolekci KiK naleznete také. Jsou to například veselá trička s chobotnicemi a žraloky nebo velrybkami s originálním žraločím laclem. V kolekci naleznete také super trendy kousky s geometrickými vzory, ve kterém bude každý kluk mladým fešákem.

Děvčátka mají rády jemnější potisky se zvířátky a kytičkami, jistě je potěší roztomilé kočičí motivy, které také naleznete v různých provedeních a barvách.

Nejmenším holčičkám zase budou slušet něžné roztomilé obrázky s ptáčky a květinami, které zdobí krásné letní šatičky, dupačky i body. Malému chlapečkovi zase můžete vybrat lehké oblečení s veselým žabákem ze 100% bavlny.

To vše a mnohem více naleznete na KiK.cz

Zdroj foto: KiK

Autorem článku je Lucie Kubaščíková. Článek najdete v kategorii jaro, ostatní a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu