I Fashion Arena Prague Outlet slaví 115. výročí založení Harley-Davidson

I Fashion Arena Prague Outlet slaví 115. výročí založení Harley-Davidson

3. července 2018, Harley-Davidson, 115. výročí, Fashion Arena Prague Outlet, motorky, móda

Sponzorované odkazy

Značka Harley-Davidson oslaví 115. výročí od svého vzniku. Proti předchozím letům, kdy se konalo několik souběžných akcích v různých městech a zemích po celém světě, se značka letos rozhodla oslavy koncentrovat pouze do dvou míst.

Prvním je již tradiční město Milwaukee ve státě Wisconsin v USA, kde značka vznikla, druhým centrem bude pro letošní rok Praha. Ve dnech 5. – 8. 7. 2018 se tak můžete po celé Praze setkávat se stovkami motocyklů.

Hlavní dějiště a doprovodný program

  • hlavním dějištěm bude Holešovické výstaviště
  • doprovodný program se bude konat ale i jinde, například ve Fashion Arena Prague Outlet
Fashion Area Prague OutletFashion Area Prague Outlet
  • oslavy odstartují již 4. 7. 2018 večer na letišti v pražských Letňanech, a to koncertem skupiny Rolling Stones
  • součástí programu v dalších dnech bude například spanilá jízda Prahou
  • a také se koná největší výstava motorek této značky v Evropě, na které bude přes 150 veteránů a 40 nových modelů z limitované řady 115 let

Kvanta milovníků jedno stopy

Během čtyř dnů by na Holešovické výstaviště mělo dorazit až 200 000 návštěv­níků z celého světa. Svou účast potvrdili motorkáři ze zemí jako Japonsko, Austrálie či Brazílie.

Nejstarší je z Česka

Překvapivým faktem, který pravděpodobně hrál i roli při výběru místa konání evropské akce je, že český Harley-Davidson Club Praha je nejstarším klubem na světě – vznikl již 25. 2. 1928. Akce nepomine ani další významná výročí jako stoleté výročí České republiky, 90 let Harley-Davidson Clubu Praha či 35 let Harley Owners Group.

S takto významnou akcí je spojen i bohatý doprovodný program. „Vzhledem k tomu, že jde o jednu z největších společenských akcí v Praze a jednu z největších motorkářských akcí na světě, rozhodli jsme se motorkářským návštěvníkům připravit speciální program a zajímavé nabídky. Každý účastník, který bude mít oficiální náramek akce Harley-Davidson bude moci využít VIP Lounge, ve vybraných obchodech získá 10% slevu a po celou dobu trvání budou pro motorkáře vyhrazena speciální parkovací stání,“ říká Lenka Čapková, ředitelka centra Fashion Arena Prague Outlet.

Zdroj foto: Fashion Arena Prague Outlet

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu