Černá nebo bílá? Obojí!

Černá nebo bílá? Obojí!

21. července 2018, Jaroslava Procházková, JAROSLAVA, kolekce, S/S 2018, BLACK or WHITE, BLACK or LIFE

Sponzorované odkazy

Léto je pro mnohé z nás obdobím radosti a nových zážitků. Podobně je na tom i česká návrhářka Jaroslava Procházková, jejíž nejnovější kolekce pro jaro a léto 2018 s názvem BLACK or WHITE, BLACK or LIFE je právě oslavou života, jeho krás, nejrůznějších prožitků a, podle názvu možná překvapivě, také barev.

Barvy v hlavní roli

Ačkoliv tomu název kolekce S/S značky Jaroslava možná nenapovídá, celá nová řada hraje nejrůznějšími sytými tóny. První část kolekce tvoří především modely v sexy červené, černé a sněhové bílé. Tyto barvy pak doplňují zajímavé grafické prvky, které dodají potřebné ozvláštnění. V další části se už pak můžeme těšit na pestrou paletu, jež začíná v tónech tyrkysové, petrolejové, listově zelené a končí u fialových nuancí. Ani zde nejsme ochuzeni o zajímavé prvky, kterými jsou v tomto případě různobarevné kruhy.

Odlehčené léto

Materiály použité v kolekci mají jednoho společného jmenovatele, a tím je lehkost. Úplety, které jsou poznávacím znamením značky JAROSLAVA, jsou doplněny o modely z jemné vlny nebo lehkých plastů. Pro saka a kabáty zvolila návrhářka luxusní vlněné materiály v odlehčené verzi, aby tak co nejlépe doplnily současné roční období. Zajímavým prvkem kolekce jsou pak nabírané kabáty tvořené povlávajícími plastovými materiály. Pozornost přitáhnou především při pohybu, kdy díky proudícímu vzduchu mohou připomínat nafouknutý balon. Na své si však přijdou i zastánkyně důmyslných ženských střihů, pro které jsou zde připraveny modely ve splývavé siluetě zdůrazňující dámské křivky.

Outfit na den i noc

Ať už hledáte ideální look na letní večery či odpolední procházky, Jaroslava Procházková pro vás má ten pravý model. V nové kolekci totiž najdete šaty, sukně, halenky, ale také plédy či bolerka, která přijdou vhod především ve chvílích, kdy se večer začne pozvolna ochlazovat. Protože by žádný outfit nebyl kompletní bez doplňků, nechybí zde ani šperky z dílny Niny Stillmark, kabelky z ananasu, náramky z pneumatik nebo boty se zajímavým vzorem.

Foto: Jaroslava Procházková

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu