Levi‘s® a Jordan opět spolu

Levi‘s® a Jordan opět spolu

17. srpna 2018, Levi‘s®, Jordan, tenisky, bundy, denim, logo, oboustranné

Sponzorované odkazy

Dvě kultovní ikony v oblastech sportu a stylu zase a opět spolupracují a propojují své dva jedinečné produkty Air Jordan s klasickým prémiovým denimem Levi's®.

Obě ikony ve svém světě mnoho znamenají. A nyní se prolínají a přetvářejí své kořeny tak, že pečlivě dávkují DNA a dědictví obou značek.

V nové neotřelé kolekci najdete netradiční barevné varianty tenisek Air Jordan IV a suprovních oboustranných džísek Levi's® x Jordan. Jde o čtyři šik kousky z černého a bílého denimu, přičemž novinkou je rozšířená nabídka, pojímající i dámské a dětské velikosti.

Levi’s® x Air Jordan IV, to je černý a bílý denim. Přináší vám neobvyklou kombinaci klasického mistrovství řemeslného zpracování Levi’s® a legendárního tvaru tenisek Jordan IV.

Kultovní levisovská nášivka „Two Horse“ je propojena s logem Jumpman a umístěna na jazyku a visačce. Další detaily najdete na podrážce, mají zlaté prošívání, tkaničky v barvě i klasický levisovský štítek Red Tab.

Oboustranná džíska Levi’s® x Jordan propojuje kvalitu a design originální džísky a detaily kolekcí Flights. Je vyrobena z nejkvalitnějšího denimu z tkalcovny Cone Mills a podšita pomačkaným taftem z klasického jordanovského sportovního oblečení.

Džíska se zapíná na tmavé měděné knoflíky, má kontrastní límec i část rukávu a na zádech reliéfní logo Flight. Když ji obrátíte naruby, získáte taftovou bundu s límcem zdobeným denimem a na zádech s logem Jumpman Flight.

Nová kolekce je v prodeji od 30. června 2018, zkusíte některý kousek?

Zdroj foto: Levi‘s®

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu