Haló, haló: Lorena World je tady!

Haló, haló: Lorena World je tady!

13. srpna 2018, kabelky, Lorena

Sponzorované odkazy

Na nila.cz se opět objevily trendy novinky. Tentokrát se jedná o různé praktické doplňky k vašemu outfitu. Jde zejména o peněženky, psaníčka, kabelky a batůžky, které nově představuje značka Lorena v kolekci Lorena World.

Značka také přináší „něco navíc“, v podobě kvalitních kožených pásků a náramků. Pojďte se na tyto krásné kousky podívat spolu s námi.

LORENA

Lorena je velkou novinkou na trhu ze světa módy, pocházející z Istanbulu. Představuje skloubení elegantního a zároveň praktického stylu pro každou ženu. Jelikož všechny víme, že v kabelce nosíme více věcí, než je potřeba, je někdy těžké dosáhnout souhru těchto dvou aspektů. A právě na toto se Lorena zaměřuje. Značka si dává záležet na výběru té nejkvalitnější kůže pro své výrobky a pečlivém zpracování svých produktů. Investice do takových produktů se pak tedy jistě vyplatí a tyto krásné kousky vám vydrží dlouhou dobu, jelikož nejsou šité „horkou nití“. Kromě toho na vás čekají výrobky pouze z přírodně činěné kůže bez těžkých kovů, důmyslně propracované detaily a praktičnost skrytá za elegancí.

Peněženky Lorena

Začneme tou nejzákladnější potřebou, kterou je peněženka. Ta bývá často namáhaná tím, jak ji házíme do kabelky, dotýkají se jí různé další předměty, nebo ji strkáme do kapes. Lorena World přináší elegantní peněženky z kvalitní kůže. Jedna jejich hrana je zaoblena a na zipu najdete také praktické poutko. Uvnitř peněženky je pak bavlněná podšívka, kapsička na drobné, kterou lze uzavřít na zip a přihrádky pro platební karty, vizitky, doklady, apod. Peněženky jsou k dostání ve více barevných variacích a vyrábí se v Turecku.

Lorena World kabelky a batohy

Těšit se můžete na menší crossbody kabelky z kůže, v semišovém provedení. Tyto kabelky jsou krásné pro běžné nošení například na odpolední kávu s kamarádkou. Mají nastavitelný popruh přes rameno, zapínání na magnet a uvnitř menší kapsičku. K dostání jsou ve více barevných variacích, ale také v různých tvarech. Na výběr jsou také velké tašky přes rameno, které vás oslní svou jednoduchostí a nadčasovým stylem. Jsou elegantní, z kvalitní kůže a vhodné pro každodenní nošení. Současně pak můžete zvolit také jinou variantu pro každodenní nošení a tou je batůžek z kůže.

Batůžky jsou aktuálně v módě, proto se vám zcela jistě zalíbí také batůžek od Loreny. Má praktické poutko pro zavěšení, nastavitelné popruhy, poutka na zipu, jenž se otevírá z obou směrů a elegantní vzhled kůže. K dostání je v černé a červené barvě. Kromě toho, že je aktuálním hitem letošní módy, se zaradují také vaše záda, pokud si denně nosíte do práce „těžký náklad“.

„Něco mezi“

A jelikož jsme na začátku slibovali praktičnost, pojďme si představit tašku/batoh Aria. Tento model je výjimečný tím, že jej můžete použít jako kabelku, ale také jako praktický batůžek. K dostání je v hnědé variantě, z kvalitní kůže. Během chvilky z kabelky uděláte batůžek, pokud jdete třeba nakoupit. Zároveň nadčasová barva a jednoduchý elegantní styl dovolují nosit tento model téměř k jakémukoli outfitu. Taška/batoh se vyznačuje dostatečným vnitřním prostorem, jež tvoří hlavní kapsa na zip a malá kapsička uvnitř.

Zdroj: Nila.cz, Lorena

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii doplňky, kabelky, luxusní kabelky, módní kabelky, módní značky a návrháři a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu