Puma a Shantell spolu i pro podzim a zimu 2018

Puma a Shantell spolu i pro podzim a zimu 2018

19. října 2018, Puma, Shantell Martin, kolekce podzim a zima 2018, boty, oblečení

Sponzorované odkazy

Je sice parné léto, ale mnohé značky nezahálí a již přemýšlí nad kolekcemi šik kousků pro podzim a zimu. Nejinak je tomu u sportovní značky Puma, která pro letošní podzim a zimu utvořila komplot Shantel Martin z Anglie.

S touto výtvarnicí spolupracovala Puma již dříve. A to na jaře, kdy jejich společná kolekce vyvolala velký zájem. A tak hravost a nezaměnitelná živelná energie renomované britské výtvarnice Shantell Martin se promítla i do nové kolekce, kterou značka PUMA chystá pro nadcházející sezónu podzim/zima 2018.

Britská umělkyně, jež v současné době bydlí a tvoří v New Yorku, čerpala veškeré své nápady a inspiraci při svých cestách po světě. Shantell Martin svým originálním a charakteristickým stylem do každého kousku značky PUMA promítla každodenní příběhy obyčejných lidí, které na svých zahraničních toulkách potkala. Novou kolekci tak charakterizují živější barvy a originální ilustrace.

Po debutové jarní kolekci s monotónní barevnou paletou s převládajícími modrými odstíny vyniká druhá kolekce ilustracemi a nápisy, jež jsou smíchány do živého mixu barev typického pro 90. léta. To vše v kombinaci s prvotřídními materiály a propracovanými detaily v podobě ručně malovaných linií a tvarů.

Klasické módní kousky z dílny značky PUMA tak získávají díky hravému zdobení punc uměleckého díla. Což nezůstane jistě opomíjeno milovníky novinek a kolekcí značky Puma i fandů výtvarnice Shantell Martin. Street móda je přesně to, co dneska frčí a Puma to ví. Se Shantell Martin tak značka vytvořila neotřelou a originální podzimně zimní módní kolekci.

Ač jsou různě barevné a vzorované, přesto (nebo právě proto) lze jednotlivé kousky krásně kombinovat a pro chladné dny i vrstvit. Máte tak k dobru variabilní kolekci kousků, jež unosíte doslova kamkoli.

Podzimně zimní kolekce PUMA x Shantell je v Česku dostupná již od konce července 2018, a to u několika prodejců. Konkrétně je to Footshop, Shooos, BRANDS24, Destroy a Bibloo a v srpnu ji najdete také v e-shopu značky Puma.

Zdroj foto: Puma

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu