Variabilní, jednoduchá i rafinovaná? To je kolekce Leeda!

Variabilní, jednoduchá i rafinovaná? To je kolekce Leeda!

25. srpna 2018, dvě řady, LEEDA DARK, LEEDA BRIGHT, dámská móda, vrstvení, variabilita, jednoduché linie, rafinovaný detail

Sponzorované odkazy

Leeda patří mezi módní značky, které drží krok s aktuálními trendy, ale zároveň umí překvapit svou originalitou. V aktuálně poslední kolekci se tak máte na co těšit. Jedná se v ní nejen o letní šaty a večerní modely, ale také o kabátky a vesty. Kolekci tak oceníte v létě, na jaře, ale i na podzim.

V nové kolekci LEEDA se můžete těšit na dvě podkategorie – LEEDA DARK a LEEDA BRIGHT. Ty přináší jak letní šaty, večerní oslňující modely, tak kabáty a doplňky. Zkrátka vše, na co si vzpomenete. V kolekci převládá černá a bílá barva. Naleznete zde však také odstíny šedé a zajímavou šik korálově červenou barvu. Celkový styl kolekce tvořila designérka Lucie Kutálková, která spolupracovala s designérkou Saskií Diez, a použila její šperky jako doplňky. Ty máte možnost zakoupit taktéž na oficiálních stránkách LEEDA.

Leeda DARK

V řadě Leeda Dark na vás čekají krásné večerní modely ve stylu plesových rób. Nehodí se však až tak na ples, jako na večírky velkoměst, kdy popíjíte drink v luxusním baru a užíváte si nočních světel městských budov. Dominuje zde černá barva a flitry. Celkový vzhled šatů tak působí luxusním, tajemným a elegantním dojmem. Flitry jsou originální tím, že se dají „pohladit“ a změní svůj vzhled.

Leeda BRIGHT

Řada Leeda Bright naopak přináší modely pro běžné nošení. Avšak zcela jistě s nimi oslníte také na večírcích. Jedná se o jednoduché siluety, spíše světlejších odstínů. Opět zde naleznete třpytivé flitry s měnícím se vzhledem. Design modelu však můžete měnit také dle sebe vlastního uvážení. Šaty z lehké bavlny a příjemného hedvábí lze totiž různě převázat a utvářet tak nové a nové looky. U jednotlivých kousků pak naleznete různá zdobení – například třásně, které jsou letos trendem. Na výběr jsou také elegantní kabátky a příjemné vesty z vlny s kašmírem.

S ohledem k přírodě

Leeda pracuje tak, aby brala ohled na přírodu a životní prostředí. Snaží se tedy vytvářet co nejméně zbytkového odpadu. Některé modely dokonce vznikly v režimu ZERO WASTE, tedy bez zbytkového odpadu. Zbylý materiál byl totiž použit na ručně sešívané sukně z různých látek. Každá sukně je tak naprostým originálem.

Zdroj foto: Leeda

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu