Pánové, na slovíčko: co vy a ležérní móda?

Pánové, na slovíčko: co vy a ležérní móda?

5. září 2018, pánská móda, casual móda, ležérní oblečení

Sponzorované odkazy

V dnešní době se o svět módy zajímají také pánové. Nejen ženy se chtějí líbit. Je tedy na místě se tu a tam věnovat také jim. V dnešním článku přineseme novinky ze světa pánské módy, která se mění stejně tak rychle jako ta dámská, avšak zachovává si své základní modely, které jsou v základu nadčasové a věčné.

V létě je nám během dne často horko a k večeru zase o něco chladněji. Dle toho volíme také modely, které oblékáme. KiK přináší tzv. basic modely, neboli základní modely, které se nemění a jsou nadčasové, v podobě klasických pánských triček. Mění se snad jen barva a motiv potisku, dle aktuálních trendů. V nové kolekci tak nalezete například tričko s potiskem piva Duff z oblíbeného animovaného seriálu Simpsonovi.

Kromě basic modelů pak můžete sáhnout také po příjemné elegantní letní košili s krátkým rukávem, která je k dostání v různých barvách. Ležérní styl udává také polokošile, čili tričko s límečkem. Zde se jedná opět o nadčasový styl, hodící se jak na pláž, tak do města.

V KiK tak naleznete jednoduchá trička, polokošile i košile. Vše v krásných klasických odstínech, jako je bílá, černá, ale těšit se můžete také na letní trendy barvy námořnicky i azurově modré barvy, připomínající léto a moře.

Kalhoty

Co se týče dlouhých kalhot a riflí, nejspíše si myslíte pánové, že je tolik v létě neunosíte. To je však omyl! Na večerní party se vám budou hodit. Večer je přeci jenom chladněji. Kromě toho je pak vynosíte během roku v chladnějších obdobích. Někteří pánové dokonce nenosí nic jiného. Na výběr je hned několik odstínů modré.

Léto v bermudách

Šikovnou variací pánských kalhot jsou bermudy, což jsou kraťasy z rifloviny či silnější látky. Nejedná se tedy o sportovní šortky. V KiK je opět na výběr několik modelů – od béžových a šedých bermud, až po ty tmavší.

Při zkoušení oblečení pak pamatujte na správnou délku! Bermudy by měly dosahovat délky 5 – 8 cm nad koleny. Kratší střih mohou mít jedině šortky a ty se nehodí do města na posezení na letní zahrádce restaurace či na letní akce. Šortky jsou určeny spíše k vodě nebo na sport. Ty také naleznete v sortimentu prodejen KiK.

V KiK se tak zcela vybavíte na léto – od modelů k vodě, přes městský ležérní styl, po pracovní outfity. Veškeré modely jsou převážně v aktuálním trendy provedení námořnicky modré barvy, ale nechybí ani další odstíny modré, bílé, béžové a šedé barvy.

Zdroj foto: KiK

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii ostatní, pánské oblečení a plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu