Rimowa zavazadla: k 120. výročí ve faceliftu

Rimowa zavazadla: k 120. výročí ve faceliftu

24. srpna 2018, zavazadla Rimowa, kufry Rimowa

Sponzorované odkazy

Společnost Rimowa slaví 120. výročí značky. A slaví jej inovativně pro fandy jejich zavazadel. Připravila si pro modernizované kousky.

Kultovní zavazadla byla od prvopočátku nejvýznamnějším produktem značky, a s originálním designem. A platí to stále. Kufry a jejich charakteristické hliníkové drážky lákají své příznivce i dnes.

Co je dnes jinak?

Vedle nového loga, jsou kufry doplněny řadou klíčových funkčních vylepšení – modernizovaná kolečka, rukojeti a interiér kufrů. Změny se dotýkají i samotných kolekcí bagáže, které se zúžily na tři základní linie hliníkových a polykarbonátových kufrů – Original, Essential a Hybrid.

Proč Rimowa ano?

Značka je synonymem kvality a dlouhé životnosti s technickou propracovaností. Tyto základní stavební kameny všech produktů Rimowa dávají jistotu na cestách, že vaše věci jsou chráněny, v bezpečí a zavazadlo lehce a komfortně ovladatelné.

Všechny kufry jsou vyráběny z 80% ručně, z odolných a vysoce kvalitních materiálů. Sestávají až z 200 komponentů a více než 90 pracovních úkonů při výrobě.

Nově přepracovaná řada nabízí všechny základní velikosti a zahrnuje

  • tři kolekce se čtyřmi kabinovými velikostmi
  • model kufru pro děti
  • dvě check-in velikosti
  • dvě maximálními velikostmi typu trunk

Original kolekce

Kolekci Original tvoří ikonické hliníkové kufry ve stříbrné, zlaté a černé variantě, vyrobené v Německu z kvalitního hliníku pocházejícího z evropských zdrojů.

Essential

Lehké polykarbonátové kufry jsou zastoupeny v kolekci Essential, rozdělené do tří skupin. RIMOWA Essential představuje klasické všestranné polykarbonátové kufry, navržené a vyrobené tak, aby splňovaly všechny požadavky na pevné, odolné a lehké zavazadlo. Essential Lite je nejlehčí linie a Essential Sleeve je v nabídce pouze v kabinové velikosti a je doplněna o praktickou přední kapsu pro snadný přístup. K

Kolekce Hybrid

Pro změnu propracovaně kombinuje oba nejmodernější materiály – odolnost unikátní hliníkovo hořčíkové slitiny RIMOWA s maximální lehkostí polykarbonátu.

Každé zavazadlo má moderní funkce a prvky

  • Eloxovaný hliníkový znak s vyrytým logem Rimowa
  • Modernizovaný design koleček s monogramem značky.
  • Lepší ovladatelnost i při maximální kapacitě.
  • Vylepšené technické zpracování pomocí nejnovějších technologií
  • Funkční design pro větší odolnost, stabilitu a životnost
  • Interiér má nový odstín antracit a dostal i nový monogram Rimowa
  • Kolekce Essential je vyrobena z polykarbonátu špičkové kvality

Všechny modely Rimowa včetně nové kolekce mají garantovanou záruku prémiové kvality a poprodejního servisu. Specializovaná servisní střediska po celém světě zabezpečují opravy během cest, načasované podle potřeby odjezdu zákazníka z destinace.

Zdroj foto: Rimowa

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, doplňky, ostatní, ostatní, tašky a batohy a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu