Na vlně Japonska, aneb i brýle podléhají módě

Na vlně Japonska, aneb i brýle podléhají módě

11. září 2018, brýle, sluneční brýle, dioptrické brýle, Yohji Yamamoto, Žilka Optik studio, doplňky

Sponzorované odkazy

Ať už vybíráte sluneční brýle nebo brýle dioptrické, je jasné, že kromě funkčnosti musí splňovat i další důležitý faktor – musí být trendy a nadčasové zároveň.

Na brýle jako doplněk je kladen velký důraz, mají nás totiž zdobit na každém našem kroku. Očekáváme od nich, že budou zajímavé a dokáží svým designem upoutat pozornost, ale také toužíme po tom, aby byly stále stylové i v další sezóně. Vysoké nároky na brýle dokáže splnit Yohji Yamamoto, designér s japonskými kořeny, který právě představuje svoji novou kolekci!

Avantgardní Yohji Yamamoto

Jsou vše, jen ne nudné. Nevšední, originální, avantgardní – Yohji Yamamoto zkrátka ví, jak svými návrhy vyrazit světu dech. Stávají se tak kouskem, který může mít v hledáčku i ten nejvybíravější fashionista. Stále však nezapomíná na to, že brýle musí být nositelné, a tak jim nechybí jistá dávka nadčasovosti. Hodí se tak do sbírky naprosto každému, kdo dokáže podobné umění ocenit. Jeho nová kolekce dioptrických i slunečních brýlí, která je nyní k dostání v Žilka Optik Studio, se však pyšní kromě svých designů také vynikajícím technickým provedením, které může působit velmi futuristicky.

Brýle s futuristickým duchem

Novou kolekci Yohjiho Yamamoty definují především tři hlavní pojmy – drama, avantgarda a inteligence. Sám designér obdivuje jak klasickou formu, tak i futurismus, a dokázal to vše ve svém nejnovějším počinu skloubit. Výsledkem jsou tak dokonale okouzlující brýle, které však vynikají také špičkovým technickým provedením a nachází svůj originální tvar skrze vlastní destrukci. Obdivovat na nich můžete až neuvěřitelnou řemeslnou zručnost. Celkový dojem kolekce podtrhují i volené odstíny brýlí, kterým také návrhář věnuje patřičnou pozornost a jednotlivé barvy dopodrobna zkoumá. Kolekci však nejlépe vystihují vlastní slova Yohjiho Yamamota, kterými popisuje její vznik a vývoj: „Se zrakem obráceným k minulosti jsem se vydal zpět do budoucnosti.“ Dopřejte si dostatek času a objevte kouzlo nových slunečních i dioptrických brýlí v Žilka Optik Studio!

Foto: Žilka Optik Studio

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky a sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu