Louis Vuitton a filmová reklamní kampaň na parfémy

Louis Vuitton a filmová reklamní kampaň na parfémy

6. září 2018, Louis Vuitton, filmová reklamní kampaň, parfémy, celebrity

Sponzorované odkazy

Louis Vuitton uvádí první „filmovou“ reklamní kampaň na parfémy s dvěma oskarovými hvězdami: herečkou Emmou Stone, která je tváří značky, a režisérem Samem Mendesem.

Dynamický krátký film rekapituluje okamžiky a emoce na životní cestě ženy a reflektuje ducha cestování a vášeň – jedny z hlavních hodnot značky Louis Vuitton. Měnící se pozadí evokuje protichůdné charaktery výjimečných vůní z kolekce parfémů Louis Vuitton.

„S hrdostí oznamujeme první reklamní film s mimořádně talentovanou herečkou Emmou Stone. Je to zároveň další milník na úspěšné cestě naší kolekce parfémů." Michael Burke, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Louis Vuitton.

Film a vůně zároveň

Film bude mít premiéru 13. září 2018 – ve stejný den bude na trh uvedena vůně Attrape-Rêves, devátý parfém v kolekci Les Parfums Louis Vuitton, v němž se potkávají energicky výrazné a smyslné tóny.

Emma Stone v kampaniEmma Stone v kampani

Vše je jednou poprvé

Nejenže se jedná o první reklamní film značky Louis Vuitton na její parfémy, ale je to zároveň i první její spolupráce s uznávaným britským režisérem Samem Mendesem, kterému bude asistovat jako hlavní kameraman Hoyte Van Hoytema. Mendes uvítal možnost spolupráce s Emmou Stone, kterou již měl tu čest režírovat na Broadwayi v revivalové verzi muzikálu Cabaret.

Emma Stone

Emma Stone, která získala v roce 2017 Cenu filmové akademie pro nejlepší herečku za svoji roli ve filmu La La Land režiséra Damiena Chazelle, vnáší do reklamního filmu svůj univerzální herecký talent a se svým příslovečným šarmem ztvárňuje příběh jedné ženy mnoha tváří.

sídlo značka Louis Vuitton na Champs-Elysées ve Francii.sídlo značka Louis Vuitton na Champs-Elysées ve Francii.

Sam Mendes

Uznávaný divadelní režisér Sam Mendes se zapsal do dějin filmu svým vynikajícím debutem Americká krása v roce 1999. Film získal pět Oskarů, včetně Oskara za nejlepší film a za nejlepší režii pro Mendese. Sam Mendes je jednou z předních osobností moderní kinematografie.

Umí dokonalé psychologické drama (Nouzový východ, Mariňák) i výpravný velkofilm, čehož jsou důkazem dvě veleúspěšné epizody série bondovek, Skyfall a Spectre. Sam Mendes se však i nadále věnuje divadelní režii na Broadwayi i v londýnském West Endu.

V říjnu 2018

Kampaň v tištěných médiích, kterou nafotil Craig Mc Dean se stylingem Marie-Amélie Sauvé se objeví na stránkách říjnových čísel mezinárodních magazínů.

logo značky Louis Vuittonlogo značky Louis Vuitton

Značka Louis Vuitton

Již od roku 1854 přináší Louis Vuitton světu jedinečný design, v němž se snoubí inovace a styl podtržené tou nejlepší kvalitou. I dnes zůstává značka věrna duchu svého zakladatele Louise Vuittona, který díky, který díky svým zavazadlům, taškám a doplňkům pro cestovatele, které byly stejně elegantní jako praktické, je považován i za zakladatele filosofie ‚umění cestování'. Již od dnů Louise Vuittona zdobí příběh značky odvaha, a věrna tomuto odkazu značka Louis Vuitton pravidelně zve architekty, umělce a designéry ke spolupráci na kolekcích ready-to-wear, bot, doplňků, hodinek, šperků a papírového zboží. Dokonalá kvalita produktů Louis Vuitton je důkazem toho, jakou péči věnuje značka řemeslnému zpracování.

Zdroj foto: Louis Vuitton

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři, ostatní a parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu