Smartphone, jako módní doplněk

Smartphone, jako módní doplněk

30. srpna 2018,

Symbol dnešní doby – Smartphone se stává nejčastějším objektem, vedle peněženky a klíčů, které dnes lidé mají stále u sebe. Dle průzkumů, respondenti uvedli – 74 %, že ho používají pravidelně i před spaním a dokonce jejich první činností ihned po probuzení – 70 % je právě uchopení Smartphonu do ruky. Zkrátka majitelé Smartphonů mají svého miláčka stále po ruce. Vědci dnes dokonce závislost na Smartphonech přirovnávají k závislosti na cigaretách. Většina Čechů ho má po ruce více než 13 hodin denně.

Smartphone dnes nemusí být jen „výkonný, ale také krásný“

Ano, módní trendy velice rychle vtrhly i do světa telekomunikací. Není tedy divu, že Smartphone se stal postupně i módním doplňkem, a stejně tak jako ostatní doplňky ve světě oblečení, věcí image svého uživatele, odrazem jeho názorů a dokonce i přístupu k životu. Při rozhodování o koupi nového Smartphone tedy již dávno nezáleží jen na jeho technické úrovni, ale i na značce, designu, barvě a trendy koncepci. Technická stránka se zkrátka propojila s designem telefonu a navíc i módními trendy. Pro rok 2018 je jednoznačně „cool“ natahování do délky a přicházejí ke slovu Smartphony s poměrem stran displeje 18 : 9 nebo zařízení s vykousnutým vrchním okrajem 19 : 9 či dokonce 19,5 : 9 jako má například iPhone X.


iPhone X má všechny parametry moderního Smartphone, který je cool.

Váš Smartphone si můžete i vytunit

Smartphone se stává oblíbeným módním doplňkem, který lze každý den precizně naladit k vašemu oblečení nebo dokonce i k příležitosti, kde ho budete používat, třeba koncert, slavnostní večeře či rozjařená párty. Ano, nyní na přetřes přicházejí oblíbené obaly na Smartphone, které naladí, stejně jako boty, kravata, pokrývka hlavy či elegantní kabelka, váš mobil přesně k vašemu oblečení. Obaly si můžete pořídit i se jmény vašich rockových či sportovních star či dalších osobností z oblasti kultury či politiky, nebo využít nekonečnou řadu kreativních struktur, kůže žirafy, napodobenina tygra, a mnohé další.

Pořídit si můžete například elegantní obal na iPhone 7 Plus ve tvaru knížky s magnetickým uchycením.

Smartphony využívají i trendy materiály

V dnešní době, když chcete vaším Smartphonem podpořit svoji dokonalou image, „musíte jít“ vedle podlouhlého displeje i do Smartphonu s kovovým rámečkem a se zády z tvrzeného skla Gorilla Glass, což dnes již odpovídá standardu špičkových mobilních telefonů. Také „cool“ bílou, šedou či černou barvu dnes doplnily mobily s divokými barevnými kreacemi, u špičkového Smartphonu Honor 10 letí nezvykle zelený design s odlesky několika barev. Již nějakou dobu je trendy také iPhone 8, který hýří několika barevnými kombinacemi, má celoskleněný design a zároveň je velmi odolný.

Honor 10 vsadil vedle nejmodernějších technologií i na atraktivní design.

Podle odhadů výzkumné společnosti Counterpoint Research bude zkrátka letos každý třetí prodaný chytrý telefon se širokoúhlým displejem.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii technika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu