Vyzrajte na chlad: s měkce hřejivým podzimním potěšením

Vyzrajte na chlad: s měkce hřejivým podzimním potěšením

19. září 2018, my.pled, plédy, ponča, svetrové přehozy,

Sponzorované odkazy

Léto má již na kahánku a podzim se ozývá stále hlasitěji. I vaše oblečení dámy by se mělo pozměnit a přizpůsobit chladnějšímu rázu. A proč při tom nebýt originální a zahalena měkce hřejivě?

To vše vám splní podzimní kolekce značky my.pled a její novinky. V rámci nové kolekce Podzim 2018, prezentují své klasické modely ve stylu „podzimní kostky“ a s nimi i dvě novinky v podobě nových střihů a modelů.

Ambasadorkou podzimní kolekce je úžasná žena a herečka Mahulena Bočanová, se kterou byly plédy nafoceny. A ta říká? „my.pled je pro mě elegance ve vteřině, a to žena ocení".

Svetrový pléd

Je novinkou číslo jedna. Je prima nosit pléd místo svetru, když jej jen přehodíte a jdete. Žádné obepnuté svetry. Žádné zapínání a opásávání, no a díky tomu také žádné zmačkané košile, šaty, nebo v případě kousků oblékaných přes hlavu ani zničený účes a make-up. Tomu s my.pled odzvonilo!

Ba co víc, pod pléd se rafinovaně schová i to, co schovat chceme (špíčky a faldíky). Není nic příjemnějšího než se zabalit do teplíčka a stále vypadat žensky a elegantně.

Originální zapínání

Druhá novinka přináší plédy, které mají zajímavé originální zapínání, takže je můžete nejen přehodit, ale i zapnout a díky tomu vytvořit skoro „poncho“. Variabilita zapínání a přehazování vás bude bavit.

Je to možnost, jak být, tak trochu jiná, svá, neotřelá a zazářit s plédem v ozvláštněném lo­oku.

my.pled

Značka my.pled je ryze česká a zaměřující se na originální módní prvek, kterým je pléd. Již 3 roky působí na trhu a za tu dobu vyvinula více jak tři desítky plédových střihů a desítku originálních úchytů, které zpříjemní jejich nošení. Zakladatelkou firmy, funugující od roku 2004 je Kateřina Samková. Rozhodla se tehdy, že svou vášeň a posedlost, kterou na současném trhu, nebyla schopná uspokojit, bude realizovat sama.

Kateřina Samková a Helena HarabinováKateřina Samková a Helena Harabinová

S pomocí oděvního designéra Jana Šimra tři roky vyvíjeli rozmanité střihy, zkoušeli různé látky a hledali řešení, tak aby si my.pled našla každá žena. V roce 2017 se součástí týmu a partnerem firmy stala Helena Harabinová. Jako vítaná posila, která doplnila tým o člověka, jež ženám my.pled umí nabídnout.

Zdroj foto: my.pled

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu