Puma a Ader Error na jedné vlně

Puma a Ader Error na jedné vlně

7. září 2018, Puma, Ader Error, boty, bunda, kalhoty, sportovní oblečení, obuv

Sponzorované odkazy

Pro spolupráci na nové kolekci si Puma tentokrát vybrala jihokorejskou módní značku Ader Error, jež hledá inspiraci v běžných životních situacích. Díky tomu vznikla pánská řada oblečení, a především obuvi určená pro každodenní nošení.

Ader Error je značka, která se původně zrodila z čiré lásky k tvorbě, získala postupem času celosvětovou popularitu a stala se oceňovaným účastníkem prestižních akcí Fashion Week. Ader Error ukazuje svým nezaměnitelným způsobem pohled na měnící se prostředí moderního umění a módy. Jejich motto – But Near Missed Things (v překladu „ale blízké zmeškané věci“) ‚spočívá v přetváření a remodelaci běžného v něco speciálního a neočekávaného.

RS – 100 Puma x Ader ErrorRS – 100 Puma x Ader Error

Boty RS-0 ADER ERROR

Debutovou kolekci charakterizuje myšlenka znovuzrození, jež se spojuje v čisté a jednoduché estetice protkané nostalgií po minulých časech. Jasným reprezentantem takového směru jsou boty RS-0 ADER ERROR. Retro tenisky, skrývající v názvu zkratku Running System, zaručují komfort díky výrazné podrážce dokonale tlumící nárazy. Jejich pevné uchycení zajistí ponožkový střih v kotníkové části.

tenisky RS – 0 Puma x Ader Errortenisky RS – 0 Puma x Ader Error

Model RS-100 ADER ERROR

Také model RS-100 ADER ERROR nezapře vzhled 80. let. Jak kombinace barev, tak mix kůže, nubuku a síťoviny jsou toho jasným důkazem. Specifickým prvkem této obuvi je dvojitý jazyk, a především designový klín na patě, který výrazně přesahuje podrážku.

sporty boty RS – 100 Puma x Ader Errorsporty boty RS – 100 Puma x Ader Error

I sporty oblečení

V kolekci nechybí ani unisexová bunda PUMA x ADER s odnímatelnou kapucí, kalhoty dynamických střihů a dvoubarevné tepláky či trička. Kolekce Puma x Ader Error bude v ČR dostupná od začátku září 2018 u prodejců Queens, Footshop, Freshlabels a Brands24.

unisex bunda Puma x Ader Errorunisex bunda Puma x Ader Error

Značka Puma

Jedna z předních světových sportovních společností, která navrhuje, vyvíjí, prodává a propaguje obuv, oděvy a doplňky. Za více než 65 let existence se jí povedlo vytvořit tradici výroby a designu rychlých výrobků pro ty nejrychlejší sportovce na planetě. Značka nabízí lifestylové produkty inspirované sportem s důrazem na výkon v takových kategoriích, jako je fotbal, běh, fitness, golf a motosport.

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, ostatní, ostatní, pánské oblečení, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu