Show Intimissimi on Ice v Arena di Verona

Show Intimissimi on Ice v Arena di Verona

15. září 2018, Show Intimissimi on Ice v Arena di Verona

Sponzorované odkazy

Intimissimi se 5. září vrátila na přehlídková mola s nezapomenutelnou show, která publikum zavedla do kouzelného lesa, kde žijí půvabní, smyslní a ušlechtilí tvorové.

Po čtyřech letech velkolepých hudebních produkcí Intimissimi on Ice v Arena di Verona se značka prádla vrací přehlídková mola s další nezapomenutel­nou show.

Hosté dostali pozvánku na objevitelskou výpravu do kouzelného lesa, který je dokonalou kulisou pro věčnou a zároveň moderní pohádku, svůdnou i dynamicky ženskou, v režii této italské značky.

Již při příchodu na místo je cítit pohádková atmosféra. Tajná zahrada, prastarý skleník, v němž se můžete ztratit, ozvěna ptačí písně, šustění motýlích křídel… tady vládne příroda. A příroda je rodu ženského.

V Kouzelném lese se nachází i majestátní lustr, který osvětluje úchvatné přehlídkové molo – nadpřirozenou říši, kde se procházejí éterické modelky Intimissimi.

Bohyně, víly a femme fatale proplouvají s lehkostí, ale zároveň i jistotou. Lesní nymfy, svůdné pohádkové bytosti se stylem a ženskostí. Zářivé, v noci žijící – oblečené proto do elegantního prádla, pyžam a kimon – v extatickém triumfu podprsenek a boyshort kalhotek, zdobených body a korzetů, s výšivkou imitující tetování a westernovými motivy.

Ženský vzhled se sofistikovaným půvabem braletek a kalhotek z hedvábí a krajky, které zdobí lesklé kamínky nebo detaily z průhledného tylu. Úchvatný samet, který vzbuzuje dojem, že teče jako voda, krajka, macramé, flitry a hedvábí vytvářející efekt bondáže.

Jako první se na mole zjevila Irina Shayk, jejíž smyslný půvab je již řadu let spojován se značkou Intimissimi, jejíž globální ambasadorkou je. Kromě Iriny vyšlo na molo 25 modelek, včetně ikonických krásek Isabeli Fontana a Anne V.

Za zvuku libozvučné hudby se lesní nymfy a vampové procházejí na koberci spadaného listí. Prádlové outfity doplnily krajkové peleríny, lodičky na jehlách s zdobené peřím a efektní hlavové dekorace ve stylu kabaretu Folies Bergère. Mezi barvami vévodila černá, bílá, červená; mezi vzory puntíky a květy.

Graciézní armádu modelek, jejichž největší zbraní je jejich krása, doprovodili na přehlídkové molo muži. Muž Intimissimi oděný do prádla a oblečení na spaní je dalším úspěchem značky, která nedávno otevřela obchody „pouze pro pány“.

V Parterre de rois se všechny oči se upíraly na první řadu, kde seděla Sarah Jessica Parker, ambasadorka Intimissimi pro nadcházející sezonu. Královna Sexu ve městě, která, více než kdokoliv jiný odhalila, jaké ženy jsou a co potřebují, aby se cítily krásné a šťastné, je moderní průkopnicí ženské sebedůvěry, stylu a krásy.

Ester a ChiaraEster a Chiara

Po jejím boku zářila další královna – sociálních sítí – Chiara Ferragni, která se nedávno vdala a porodila dítě. Úspěšná celebrita, která svým svěžím pohledem oslovuje ženy na celém světě prostřednictvím moderních komunikačních technologií.

Sarah, legendární hvězda plná emocí, hlavní protagonistka seriálu o ženském přátelství, kde ženy probírají svoje vztahy u koktejlu Cosmopolitan nebo společně nakupují (prádlo nebo lodičky na jehlách), a Chiara, ikona moderních žen internetu a online komunity, které jsou hrdé na to, že jsou samy sebou.

Sarah Jessica ParkerSarah Jessica Parker

A právě pro fanynky SJP a Chiary a nejen pro ně – pro všechny ženy – značka Intimissimi píše každý den novou pohádku. V davu mezinárodních celebrit byly k zahlédnutí i kosmopolitní celebrity Alexa Chung a Jourdan Dunn, které jsou velmi slavné na online módní scéně.

Kouzelný les je víc, než pouhá módní přehlídka. Je to svět fantazie, dokonalé představené a óda na krásu a úspěch Itálie a italské značky, která obléká ženy po celém světě.

  • Vlasový styling: Franco Gobbi s produkty ghd Italia.
  • Make up: Jessica Nedza s produkty Diego Dalla Palma Milano.
  • Lodičky na jehlách a kotníčkové boty z kolekce značky Primadonna.
  • Hlavové dekorace s peřím a štrasem Ely B.

Zdroj foto: Intimissimi

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii módní peklo, módní značky a návrháři a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu