Danfil Diamonds: Kvalitní briliantové šperky pro každého!

Danfil Diamonds: Kvalitní briliantové šperky pro každého!

14. září 2018,

Kolekce Danfil Diamonds českého výrobce Danfil Jewellery představuje jemnou eleganci, luxus a třpyt diamantů za přijatelnou cenu, kterou si může dovolit skoro každý!

Diamanty dnes už nejsou jen pro ty nejbohatší. Svůj šperk s diamantem můžete mít i vy. Ať jde o briliantový prsten, zásnubní prsten s diamantem, briliantové náušnice nebo přívěsek s diamantem.

Tradice

Původně rodinná firma vznikla již v roce 1992. Pod názvem Danfil je na českém trhu od roku 2005. Zakladatel společnosti Danfil Jewellery Filip Horák je nositelem jména známého rodu zlatníků a šperkařů ze severu Čech.

Originální design

Kolekci Danfil Diamonds navrhli přední čeští šperkaři a designéři, kteří tvoří tvář značky. Vytříbený styl šperků s diamanty splní očekávání a představy i těch nejnáročnějších zákazníků. Dovolit si je ale může skoro každý. Jemné šperky s brilianty pořídíte už za pár tisíc korun.

Kvalita

Za kvalitu si Danfil ručí. Na každý zlatý šperk s briliantem dává doživotní záruku na servis zdarma. Navíc samozřejmostí je certifikát kvality. Každý šperk s diamantem svůj certifikát pravosti nejen s informacemi o šperku a diamantu v něm zasazeném.

Dopřejte si luxus v podobě kvalitních českých šperků s brilianty!

Přesvědčte se sami na www.brilianty.cz

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu