5 podzimních trendů, které vás budou bavit

5 podzimních trendů, které vás budou bavit

19. září 2018,

Nastává čas podzimního experimentování, už jste uklidily letní oblečení a pomalu vytahujete ty nejlepší kousky na podzim? Podívejte se na letošní trendy a udělejte si pořádnou revizi vaší sezónní garderoby. Letos vás podzimní móda bude pořádně bavit!

Léto sice skončilo, ale podzim je také skvělý, protože pro módu představuje nejlepší období. Na rozdíl od jara je totiž elegantnější, ale v porovnání se zimou je hravější a kreativnější. Proto jsme prošli ty nejvýraznější trendy z přehlídkových mol pro podzim 2018, abyste si toto experimentální období patřičně užily.

Stříbrná a metalické odstíny

Metalické odstíny patří mezi nejzázračnější barvy. Rozzáříte s nimi totiž jakýkoliv, i nudný outfit. Stačí je jen umět nosit. Na letošní podzim si určitě pořiďte stříbrnou bundu a proměňte se v elegantní pohodářku. Nezapomeňte, že stříbrnou by už neměl zastínit jiný doplněk, proto šperky volte spíše decentní, méně výrazné. Metalická bunda sedne k džínům, případně koženým kalhotám.

Volání džungle

Vzít si leopardí vzor si žádá notnou dávku odvahy. Zpráva módních návrhářů ale zněla jistě, podzimní outfity se inspirovaly rovnou celou džunglí. Leopardí, zebří, ale třeba také hadí kůže bude na podzim trendy nejen na kabátech, ale také na kalhotách, jak potvrdily značky Calvin Klein, Givenchy a Balenciaga, nebo také Tom Ford s kolekcí, která doopravdy divočinu připomíná!

Tvídové kabáty

Také si při vyslovení slova tvíd představíte Coco Chanel v krásném kostýmku? Tak přesně tak se budete cítit v tvídovém kabátu, který letos opět proniká do módních kolekcí značek od Marca Jacobse až po Miu Miu. Tvídové kabátky mají hned několik výhod. Úžasně zahřejí a dají se nosit prakticky s čímkoliv, takže máte eleganci zaručenou. Za nás k nim ale rozhodně patří elegantní kožené rukavice a jehlové podpatky!

Barevné kožešiny

Tento trend sice není pro každého, ale pokud máte odvahu a chcete ten podzim pořádně rozzářit, určitě ho vyzkoušejte. Stačí vzít umělou zářivě barevnou kožešinu místo podzimního kabátku k džínům, nenápadnou kabelku a můžete vyrazit do víru nočního města. S barevnou kožešinou můžete vytvořit i formálnější oděv, jen ji nesmíte moc překombinovat. Kalhoty a doplňky proto volte v bílé, černé či třeba šedých odstínech, které kožešinku nechají krásně vyniknout.

Hlavně barevně a vzorovaně

Babí léto je romantické, něžné a i když květiny už dávno nekvetou, můžete nechat rozkvést aspoň svůj oděv. Miniaturní kytičky se hodí na kostýmky, šaty i kabátky, ale třeba také boty. Roztomilý trend sedne všem věkovým kategoriím!

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu