Žhavé kosmetické novinky: co vám nesmí chybět?

Žhavé kosmetické novinky: co vám nesmí chybět?

7. října 2018, kosmetika, parfémy, luxusní kosmetika, pečující kosmetika, vůně

Sponzorované odkazy

Podzim se vždy nese ve znamení nových barev, trendů a stylů a nejinak je tomu i ve světě kosmetiky. Ta navíc hraje i na další z našich smyslů a o dokonalý zážitek se stará i díky tomu, že nám představuje nové vůně. Dnes se podíváme na to, jaké kosmetické novinky by vám letos na podzim rozhodně neměly uniknout!

Revitalizace pleti se SENSAI

Po náročném létě je naše pleť vysušená a zaslouží si pořádnou vzpruhu. Tu jí dodá horká novinka od značky Sensai Cellular Performance Extra Intensive 10 minutes Revitalising Pads. Jedná se v podstatě o pečující polštářky, které díky pokrokové technologii Advanced Energy Charge pleti navrací energii a revitalizují již už během 10 minut! Že se bude jednat o opravdu luxusní zážitek, slibuje i samotné složení, v němž nechybí vzácné Koishimaru Silk, nebo extrakt CPX Vital, který se zaměřuje na kritické body stárnutí pleti.

Krásná přes noc s Elizabeth Arden

Ceramidové kapsle patří k těm nejznámějším produktům značky Elizabeth Arden. Pokud i vy patříte do četných řad jejich příznivců, pak zpozorněte – na trh totiž přichází jejich noční verze Retinol Ceramide Capsules. Kapsle sází na kombinaci účinků retinolu, který se stará o hloubkovou hydrataci pleti, a ceramidů, které pleť chrání. Výsledkem je tak omlazená, sjednocená a rozjasněná pleť, po které touží každá žena.

Novinky ze světa vůní

Po sladkých letních tónech je čas na nový parfém, který bude ladit s podzimním obdobím. S jedním takovým přichází například Dolce&Gabbana. Nese název The Only One a svými tóny bergamonu, kapradí, kosatce a kávy vás doslova nabije energií. Pokud máte raději něco tajemnějšího a magického, zabruslete k Zadig&Voltaire a nechte se unést novinkou Girls Can Do Everything. Ochuzeni nezůstanou ani muži. Pro ně si Issey Miyake přichystal vzrušující L` eau Super Maujere D` issey, která osloví nevšedními tóny mořské soli a sluncem vybledlého dřeva. Hru kontrastů pak rozehrává Dolce&Gabbana s parfémem The One Grey, v němž se mísí aromatický kardamon a zemitý vetiver.

Foto: archiv firem

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika a parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu