Hot must have v péči o tělo? Tuhý sprchový gel!

Hot must have v péči o tělo? Tuhý sprchový gel!

13. října 2018, Bomb Cosmetics, tuhý sprchový gel, péče o pleť, péče o pokožku

Sponzorované odkazy

Výrobcem kosmetiky Bomb Cosmetics je britská společnost Get Fresh Cosmetics, Ltd. Firma se snaží vyrábět takovou kosmetiku, aby byla pro zákazníka pohodlná a příjemná. Její receptura se odvíjí od poznatků z aromaterapie. Nyní přichází na trh kosmetiky s absolutní novinkou – s tuhým sprchovým gelem na šňůrce. Proč se ale nejedná o mýdlo a díky čemu jej lze zařadit mezi sprchové gely, vám prozradíme!

tuhý sprchový gel Limetkatuhý sprchový gel Limetka

Čím je Bomb Cosmetics odlišná?

Nejen, že se jedná o příjemnou a voňavou kosmetiku, ale oblíbenost značky roste také díky dalším faktorům. Jedním z nich je především kvalita výrobků. Jedná se totiž o pečlivou ruční výrobu. Společnost se také snaží být šetrná k přírodním zdrojům, což oceňuje čím dál více zákazníků. V neposlední řadě se pak Bomb kosmetika odvíjí od receptur z aromaterapie, což má uvolňující účinky pro tělo i mysl.

tuhý sprchový gel Medovýtuhý sprchový gel Medový

Novinka na trhu – tuhý sprchový gel

Sprchové gely se staly velice oblíbeným produktem a od používání mýdla se v posledních letech dost upustilo. Bomb Cosmetics však přišla s absolutním hitem a novinkou ze svět sprchování. Tuhý sprchový gel je v podstatě jako kostka mýdla, která je připevněna na provázku. V čem se tedy liší a proč se nazývá tuhým sprchovým gelem a ne mýdlem? Je to díky jeho složení, které zanechává pokožku vláčnou, stejně jako sprchový gel. Většina klasických mýdel má totiž tendenci kůži vysušovat.

tuhý sprchový gel Růžetuhý sprchový gel Růže

Tajná receptura odhalena

Důvod, proč jde o sprchový gel v kostce, a ne o mýdlo znáte. Co je tedy složkou tohoto zázraku? Z velké části se jedná o bambucké máslo, které pokožku zanechává vláčnou a jemnou. O vyživení vaší kůže se také postarají další složky, jako například esenciální oleje. Ty krásně voní a zároveň nevysušují. Bomb Cosmetics vytvořili hned několik variant těchto tuhých sprchových gelů. Vybrat si můžete podle vůně, ale také podle barvy. Společnost Get Fresh Cosmetics, Ltd hrdě hlásí, že s touto novinkou si užijete relaxační koupel večer po dlouhém dni, ale také osvěžující a provoněnou sprchu po ránu, jako skvělý start do nového dne.

tuhý sprchový gel Elegantní chlapíktuhý sprchový gel Elegantní chlapík

Tuhý špalík na šňůrce navíc nezabírá tolik místa v koupelně, jako lahvička sprchového gelu a je tedy skvělou kosmetikou také na cesty. Díky šňůrce jej lze pověsit, nebo ho prostě můžete položit na mýdlenku.

tuhý sprchový gel Mraktuhý sprchový gel Mrak

Zdroj foto: Bomb Cosmetics

Autorem článku je Lucie Holásková. Článek najdete v kategorii kosmetika a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu