Noční party ve Fashion Arena Prague Outlet s Evropou 2

Noční party ve Fashion Arena Prague Outlet s Evropou 2

9. října 2018, Noční party ve Fashion Arena Prague Outlet s Evropou 2

Sponzorované odkazy

V pátek 12. října 2018 se uskuteční jedinečná nákupní party, kterou ocení nejen všichni „shopaholici“. Fashion Arena Prague Outlet ve Štěrboholích pro své zákazníky připravila netradiční akci – Late Night Shopping s Evropou 2.

Všechny obchody budou otevřeny až do 23 hodin a celý večer bude doprovázet unikátní hudební set od populárních DJ´s Evropy 2. Těmi to ale nekončí, připraven bude i další bohatý doprovodný program.

Noční nakupování, mimořádné slevy, limuzína k dispozici pro nejbláznivější selfíčka, light bar na speciální míchané drinky, barber shop a skvělá hudební produkce pod taktovkou rádia Evropa 2. To je stručný výčet důvodů, proč přijet do štěrboholského outletového centra na noční nákupy.

Pro členy Fashion Arena Fashion Clubu, kterými se budete moci stát i na místě, je navíc připraven VIP program, který se ponese ve znamení mnoha překvapení. Členové klubu dostanou ve VIP Lounge na uvítanou sklenku Prosecca, dále budou moci holdovat čokoládám značky Lindt nebo okusit delikátní finger food.

Za pozornost stojí ale i mimořádné nabídky od nejpopulárnějších značek, které si právě na tento večer připravili navíc ještě další 50% slevy z outletových cen nebo individuální cenové podmínky na konkrétní produkty. Nezaspěte atraktivní nabídky od značek jako Diesel, ECCO, Armani Outlet, Timeout nebo Hannah.

„Nápad připravit takovouto akci vzešel z konkrétních požadavků našich zákazníků,“ vysvětluje Lenka Čapková, ředitelka Fashion Arena Prague Outlet. „Mladší klientela vyjádřila touhu zažít v našem centru živou hudební produkci, zákazníci v produktivním věku by si zase přáli delší otevírací dobu. Páteční akcí Late Night Shopping s Evropou 2, ve které zkombinujeme nakupování, prodlouženou otevírací dobu a páteční hudební party, chceme vyjít vstříc oběma cílovým skupinám. Věříme, že si naši zákazníci tuto jedinečnou akci užijí,“ dodává Čapková.

Fashion Arena Prague Outlet

Fashion Arena Prague Outlet ve Štěrboholích je s více než 200 módními značkami na ploše 25 000 m² největším outletovým centrem v České republice. Je bezbariérově položený a od roku 2007 kdy byl otevřen, nabízí značkové zboží každý den o 30 až 70 % výhodněji. Kromě celosvětově známé špičky, zastoupené značkami jako je Armani Outlet, Versace Jeans, Gant, Guess, Levi‘s, Tommy Hilfiger, Lacoste atp., si zákazníci Fashion Arena Prague Outlet mohou svůj šatník obohatit o unikátní kousky méně známých výrobců. V obchodech si zákazníci nakoupí kompletní outfit včetně obuvi, šperků, spodního prádla, koženého zboží, sportovního vybavení, cestovních zavazadel a doplňků stejně jako kosmetiku, hračky či potřeby pro domácnost.

Fashion Arena Prague Outlet se nachází v širším centru české metropole a snadno se do něj dostanete autem (25 minut z centra Prahy), městskou hromadnou dopravou (35 minut – metrem A na konečnou stanici Depo Hostivař a odtud autobusem Fashion Arena Prague Outlet nebo z náměstí Republiky shuttle busem).

VIA Outlets

Fashion Arena Prague Outlet je součástí skupiny VIA Outlets. VIA Outlets je joint venture sestávající ze společnosti UK REIT Hammerson plc, nizozemského penzijního fondu APG, evropské developerské společnosti Meyer Bergman a specialisty na řízení a provoz outletových center Value Retail.

Zdroj foto: Fashion Arena Prague Outlet

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu