Preciosa kolekce podzim a zima 2019

Preciosa kolekce podzim a zima 2019

11. října 2018, Preciosa kolekce podzim a zima 2019

Sponzorované odkazy

Preciosa v Praze představila kolekci pro podzim a zimu 2019/20. Inspirovala se převratnými technickými objevy. Modely z exkluzivní kolekce St. Elsewhere se představily v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku na show Zuzany Kubíčkové. V Šanghaji a Paříží následně přenesla módní profesionály do fantazijního světa St. Elsewhere rozšířená realita.

„Příprava modelů mi zabrala dva měsíce a inspirovala jsem se především během svých cest do zahraničí,“ popisuje Zuzana Kubíčková, která stojí za celou kolekcí inspiračních modelů pro sezonu podzim/zima 2019/20 s názvem St. Elsewhere. Novinkovými kameny bohatě zdobenou kolekci představila Zuzana Kubíčková v pražském Rudolfinu. Jedním z jejích vrcholů je i róba z křišťálové sítě Preciosa posetá takřka dvěma sty tisíci broušených kamenů.

Kolekce St. Elsewhere přináší na trh řadu senzačních novinek v čele s vůbec nejmenší dvanáctifacetovou šatonovou růží na světě, nejblyštivějším šatonem na trhu nebo zcela ojedinělými pokovy vhodnými pro zpracování metodou ztraceného vosku na šlechtěných kamenech pro šperkaře. Světové publikum zavede kampaň St. Elsewhere na odlehlou vědeckou bázi, která podléhá nejvyššímu utajení. Kolekce čerpá inspiraci právě v mimořádně přesných a náročných metodách, které za každým broušeným kamenem z českého křišťálu stojí. Vědeckou bází provází nečekaná návštěvnice neznámého původu, která tajemství výroby odhaluje. Díky virtuální realitě budou moci do světa St. Elsewhere vstoupit také návštěvníci veletrhů Intertextile Shanghai a Première Vision Paris, tam se celá kolekce představí odborníkům.

„Novinky, které v St. Elsewhere přinášíme, znamenají absolutní špičku inovací v oblasti světového trhu s křišťálem a šperkovými kameny,“ vysvětluje Jan Štiller, ředitel rozvoje obchodu a marketingu Preciosy Components. „Téma tedy zcela přirozeně vzešlo ze samotného procesu jejich přípravy a jejich představení v kontextu těchto převratných technologií.“

Kampaň St. Elsewhere pro podzim a zimu 2019/20 přináší novinky v křišťálu, kterými jsou nové velikosti Chaton Rose MAXIMA ss2, Pyramid MAXIMA FB 5 mm, 12 mm a Bižuterní řetězy osazené Chatony MAXIMA ss4.5. Nechybí ani nový výbrus Royal Chaton MAXIMA a nové barvy jako Dark Indigo a Vintage Rose. Můžete se těšit i na krásný nový pokov Crystal Peacock Green a nové produkty Slim Baguette MAXIMA 2H, Button MAXIMA 2H, Brass Buttons Star, Flower, Circle, Pinwheel.

Také jsou k mání nová provedení hotfix Chaton Rose MAXIMA ss3, ss4, Chaton Rose MAXIMA se spodními pokovy Bermuda Blue and Nightfall, Round Cabochon a Pyramid MAXIMA FB 8mm. Nově i tvarové a našívací kameny Light Siama v tvarových kamenech Black Diamond. A ze šperkových kamenů jsou zde nové pokovy vhodné pro metodu ztraceného vosku Aurora Borealis a Radiance, nové tvary Oval Cabochona Pear Cabochon i nový výbrus Heart.

Zdroj foto: Preciosa

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky, módní značky a návrháři, ostatní, šperky a hodinky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu