Podzimní ženskost v akci: šaty kam se podíváte

Podzimní ženskost v akci: šaty kam se podíváte

6. listopadu 2018, podzim, dámské šaty, Nila

Sponzorované odkazy

Ani na podzim se nemusíte vzdávat oblíbených šatů. Jsou totiž pohodlné a šik. A letos na podzim platí, že ženskost je v kurzu. Ženské linie v podzimních barvách si lze dopřát i se šaty. Nila připravila hned několik značek, které toto období krásně vyplní.

Lanius

První je značka Lanius. Je to německá značka, fungující již od roku 1999. Drží se filozofie „Milujte módu, myslete na přírodu a buďte zodpovědní.“ Lanius láká své zákaznice na jednoduché a šik střihy, ženské siluety a výjimečně kvalitní materiály, s krásnými a sytými barvami. Německá značka Lanius kombinuje městskou eleganci s pohodlím a kvalitou těch nekrásnějších eko materiálů.

Jejich minimalistické šaty, inspirující a aspirující na to stát se jedním z vašich nejoblíbenějších kousků. Jsou zajímavé, pohodlné a unikátně řešené švy směrem dopředu k přednímu dílu opticky zužují a zeštíhlují postavu. Ekologická produkce a férové podmínky pro všechny zaměstnance podílející se na tvorbě oděvů jsou samozřejmostí.

People Tree

Ale Nila má potěšení i pro vyznavače vzorů, v podobě šatů Anglické značky People Tree, která nabízí šaty v tlumených odstínech z biobavlny. Vypadat dobře a cítit se dobře – to je heslo této britské značky, která se bez nadsázky může označit za pionýra etické módy.

Už víc než 25 let spolupracuje s farmáři a dělníky v zemích třetího světa s důrazem na férové podmínky a ekologickou výrobu. Zákazník tak má jistotu, že jeho oblečení vznikalo bez nucené či dětské práce a že svými penězi nepřispěl k devastování planety. A ještě bude vypadat stylově díky talentovaným designérům a ilustrátorům, kteří kolekce tvoří.

Calico Printers

A do třetice jsou tu zástupci značky Calico Printers s romantickými střihy V & A Cherry Orchard, z lehoučkého vzorovaného tencelu značky Calico Printers jsou inspirovány třicátými léty.

Co si vyberete vy? Další prima kousky najdete na Nila.cz v sekci šaty.

Zdroj foto: Nila

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu