Tajemství krásy

Tajemství krásy

29. října 2018, Dermacol, péče, krása, kosmetika, dekorativní kosmetika,

Sponzorované odkazy

Ani sychravé podzimní počasí nebude mít šanci, když se vybavíte novinkami od Dermacolu. Hned čtyři kosmetické vychytávky patří mezi podzimní must have – a my vám je rádi představíme!

Podzimní novinky Dermacol představují harmonickou péči o ženskou krásu v tomto ročním období. Přestože pleť dostala v létě pod náporem sluníčka zabrat, se čtyřmi pomocníky bude váš vzhled zase bezchybný a svěží. I na podzim můžete rozkvést – stačí mít při ruce bojovníky proti podzimní šedi.

Obočí jako základ

Krásné a upravené obočí je základem bezchybného vzhledu. Dodá výraz tváři, a i kdybyste nebyla nalíčená, bez estetického obočí by to prostě nešlo. Mezi současné trendy patří především přirozené husté obočí. Ne každá z vás má však to štěstí, že je takovým dokonalým obočím vybavená. V takovém případě se nabízí exkluzivní řasenka na obočí Waterproof eyebrow mascara. Stačí pár tahů, jimiž zvýrazníte chloupky i tvar. Výsledek? Voděodolná a přirozená textura po celý den. Vybere si každá – blondýnka, brunetka i černovláska. Cena za novinku činí 199 Kč, cena za krásné obočí – k nezaplacení.

Podrthněte to

Jestliže si pouze s řasenkou na obočí nevystačíte, pak rozhodně sáhněte po korekční tužce Gorgeous eyebrow correcting & illuminating pen. Korekčním perem upravíte tvar obočí tak, že nanesete vrstvu pod jeho spodní linii a vykreslíte požadovaný tvar. Na druhé straně pera se pak skrývá milé překvapení – rozjasňující báze, kterou zvýrazníte pohled. Tento podzim zkrátka zazáříte. Korektor a rozjasňovač koupíte za 199 Kč.

Dokonalá pleť

Řekněte ne nedokonalostem vaší pleti. Dermacol ví, že jste krásná, jaká jste. Abyste si však připadala dokonalá každý den, můžete drobné chybičky a nedostatky pleti zamaskovat jedinečným rozjasňujícím korektorem v klikacím peru Illuminating concealer touch & cover. Praktické balení dávkuje krytí podle vaší potřeby. Překryje problematická místa na pleti, ale také tmavé kruhy pod očima. A nejen to – pro rozzáření pleti je možné korektor aplikovat rovněž pod obočí, okolo očí, nosu a rtů. Je to skutečně jasné, za 299 Kč získáte pomocníka do nepohody, který se vaší dekorativní kosmetice neztratí.

Rty k zulíbání

Nenásilná extravagance je v módě. Trendy mohou být i vaše rty. Použijte okouzlující tekutý lesk na rty Holographic lip gloss. Lehounká a vysoce pigmentovaná textura odráží světlo. Rtěnka mění barvu, působí magicky a ještě hydratuje. Co víc rtům dopřát? Tuhle milostnou aférku si zamilujete za 199 Kč. Lze nanést samostatně nebo na rtěnku.

Zdroj foto: Dermacol

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu