Hřejivý podzim cestou necestou

Hřejivý podzim cestou necestou

10. listopadu 2018, podzim, dámské oblečení, kolekce oblečení, KiK

Sponzorované odkazy

Sychravé počasí vám přece nezabrání vydat se s celou rodinou na podzimní procházku – za dobrodružstvím! Ať už chcete vyrazit pouštět draka nebo se jen chcete projít v parku, KiK jako obvykle nelenil a připravil pro vás hřejivou podzimní kolekci, ve které jen tak chlad nepocítíte.

Sport nebo město?

I muži potřebují teplo. Jenže bývají stále v pohybu – proto by jejich svršky měly obsahovat přízvisko funkční. A právě taková je lehká pánská bunda, která zahřeje ve městě při cestě do práce, stejně jako při horské tůře nebo sportu. Že by dokonalý námět na dárek pro partnera?

Pánská funkční bunda, 799 KčPánská funkční bunda, 799 Kč

Elegantní, ale v teple

Pro opravdové dámy nechybí elegantní městská kolekce, která zahřeje a navíc skvěle vypadá. Stále oblíbené zůstávají bundy kabátového střihu. Ty navíc díky prodloužené délce chrání také záda a ledviny – a zima nemá šanci. Aby byl výsledný outfit dokonalý, nebojte se vybavit se rovněž trendy doplňky – čepice nebo šála v tomto ročním obdoní nesmí v šatníku chybět.

Dámská bunda kabátového střihu, 529 KčDámská bunda kabátového střihu, 529 Kč

Maminky v pohybu

Kategorie v pohybu – tady spadají i superženy – a sice maminky. Pro ně i jejich nejmenší připravil Kik teplé oblečení, které ochrání jak jejich ratolesti, tak jejich víly ochránkyně. Pro miminka jsou určeny teplé kombinézy, pro jejich maminky komfortní větruvzdorná softshellová bun­da.

Kojenecká zimní kombinéza, 279 KčKojenecká zimní kombinéza, 279 Kč

Vždy pohodlně, vždy v teple

Bundy, doplňky, kotníková obuv – to vše pro malé i velké. Myslete na své pohodlí a vybavte svůj šatník nezbytnými podzimními must have kousky. Třeba právě v KiKu.

Zdroj foto: KiK

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu