Pátek ve městě, sobota v lese: vyšlápněte se v šik kouscích

Pátek ve městě, sobota v lese: vyšlápněte se v šik kouscích

8. listopadu 2018, boty, dámská obuv, město, příroda, Nila

Sponzorované odkazy

Nožky jako v bavlnce, ať už jste v terénu, v práci nebo ve městě? Hýčkat se už od spodu můžete s podzimní kolekcí Nila.

Kamkoli obutí do komfortu

Kolekce pro něj i pro ni a nyní i pro nejmenší – sem patří bestselling perka, která skvěle vypadají a ještě lépe se nosí! Perka Bodas jsou vyrobená z ekologické kůže, a jejich nadčasový design si snadno zamiluje celá rodina. Stylově podtrhnou ležérní i pohodový outfit a díky podrážce jsou vhodná do města i do terénu. Pohodlí pro všechny, aniž byste přišli o styl. A to se nám líbí!

Kecky k džínům, kecky k šatům?

Jako obvykle Nila přináší všem milovnicím módy komfortní tenisky Holmen pro každodenní nošení. Trendy kecky jsou vyrobeny z měkké vodoodpudivé kůže, proto jsou doslova jako šité pro přechodové období podzimu a jara. Pohodlné nošení slibují pro všechny srdcařky – a to jak k džínům, tak k šatičkám – díky univerzálnímu designu. Protože s Nila zkrátka můžete být svá.

Srdcová záležitost pro milovníky přírody

A je o tady – Nila tentokrát myslí na všechny. Na své si přijdou také příznivci přírody a ochrany životního prostředí a zvířat. Protože obuv má být pro každého, jsou tady dokonalé tenisky pro milovníky odstínů růžové. Tenisky Veja SDU Burgundy Dried Petal jsou vegan-friendly, a tak je s klidným srdcem mohou nosit také vegetariáni a vegani. A tomu rozhodně fandíme – zkrátka jedno místo, jeden eshop, jedno srdce – Nila. A my souhlasíme!

Zdroj foto: Nila

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu