O krok napřed s Humanic

O krok napřed s Humanic

6. prosince 2018, obuv, boty, dámská obuv, dámské boty, Humanic

Sponzorované odkazy

Rozlučte se s podzimem stylově – vsaďte na chic kousky do nepohody. Je ten správný čas vykročit do chladného a nepříznivého počasí v komfortní a trendy dámské obuvi. Seznamte se s novou kolekcí od Humanic.

Krokodýlí tajemství

S potiskem krokodýlí kůže budete tuto sezonu vždy o krok napřed. Jedinečná struktura dodává trendy kabelkám a botám nezaměnitelný šmrnc. Maximálně žensky působí špičaté tvary kotníčkových a Chelsea bot, které ještě více podtrhují nebezpečně sexy vzhled krokodýlího vzoru. Ozdobné přezky, zipy a kovová očka nesmí chybět! Must-have je prostorná shopper kabelka!

Trendy je také cross kabelka – třeba Gues Mini, 2 299 KčTrendy je také cross kabelka – třeba Gues Mini, 2 299 Kč

Láska jménem Guess

Do města i do práce – vždy trendy, vždy svá. Nikdy se nespletete s okouzlující shopper kabelkou od Guess v jemném krokodýlím dekoru. Praktická taška je nejlepší přítel ženy – a ani na podzim nesmí chybět taková, která píše ty nejlepší looky. Hřejivé podzimní dojmy podtrhne huňatý měkký přívěsek. Nepochybně si ji zamilujete!

Kabelka shopper Guess, 3 499 KčKabelka shopper Guess, 3 499 Kč

K šatům nebo k džínám

V podpatcích i v sychravém počasí – jedině tak rozzáříte den každému, koho budete míjet. Krokodýlí polokozačky slibují, že je vynosíte k ležérním boyfriend džínám, stejně jako k maxišatům nebo overalu a punčochám. Vytvořte svůj vlastní styl – na kopírování se dávno nehraje. Dovolte si originalitu.

Polokozačky Vigneron, 3 999 KčPolokozačky Vigneron, 3 999 Kč

V pohybu pohodlně

Každá aktivní žena ocení komfortní obuv, se kterou však dokonale podrthne outfit. Kdo by se netěšil na podzimní Chelsea boots? Také v krokodýlí imitaci vypadají skvěle – a nejlepší je, že úplně e všemu. Buďte kouzelně ženská v hřejivém maxisvetru. I nedbalá elegance je elegance. Zkusíte to?

Polokozačky Pat Calvin, 1 899 KčPolokozačky Pat Calvin, 1 899 Kč

Zdroj foto: Humanic

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu