Kabát, klobouk, kozačky – podzim s Nila

Kabát, klobouk, kozačky – podzim s Nila

30. listopadu 2018, kabát, klobouk, kozačky, dámská móda, Nila

Sponzorované odkazy

Některé kousky ve vaší podzimní výbavě nesmí chybět! Letos zabodujete s kabátem, kozačkami nebo kloboukem. Prostě s Nila.

Ležérně nebo elegantně?

Milovnice kabátů nejspíš milují i podzim. Ani nevlídné počasí a vlezlá zima nebudou mít šanci, když sáhnete po triu kabátů z kolekce německé značky Lanius. Zábavné okouzlující střihy a dostupnost v trendy barvách bude bavit i vás – stačí si vybrat mezi jemnou zeleno-šedou, podzimní terrou nebo tradiční kohoutí stopou. V čem vyrazíte do města vy?

Styl ve městě i na horách

Ani na horách nemusíte přijít o styl. Mít jednu dámskou obuv do města i do přírody? Přesně to splňují kotníčkové botky Faustine, které jsou trendy k jakémukoli outfitu. Proč by vám měla být zima? Kombinovat je můžete se sukní, stejně jako s kalhotami a sportovně ležérním outfitem. Přizpůsobte obuv svému vlastnímu stylu – jedině tak bude vždy jedinečná.

Klobouk pro něj nebo pro ni?

Ach, ty klobouky! Konečně nadešel čas k nošení** vlněných klobouků** pro pány i dámy! Francouzský šarm dodají každému pohlaví – seznamte se s kolekcí klobouků Fedor z merino vlny. Teplé barvy zahřejí i váš podzim – a mimochodem ke zmíněným kabátům jsou jako dělané.

Polobotky, které nestárnou

Nadčasová klasika, kterou si nejde nezamilovat. Pařížské kouzlo a dokonalé pohodlí jsou synonymy polobotek studia Bobbies. Hravá kombinovatelnost způsobila, že v Nila mizí pod rukama. A jestli chcete raději zvolit klasiku v podobě kozaček, je z čeho vybírat. Nenechte si je utéct. Raději utíkejte pro podzimní Nila kousky, které prohřejí každý váš den.

Zdroj foto: NIla

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu