Zachumlejte se do hřejivých svetříků

Zachumlejte se do hřejivých svetříků

24. prosince 2018, svetr, pulovr, dámské svetry, dámské oblečení, dámská móda, hřejivé svetříky

Sponzorované odkazy

Co je lepšího, než se vyzbrojit hřejivým svetrem a vychutnat si krásy zimy? Zachumlat se můžete do nejnovější kolekce kouzelných svetříků, které patří mezi MUST HAVE. Svetr je nová černá dámské módy!

Jsou krásné, mazlivé a stylové – a ve vašem šatníku by jich pár rozhodně nemělo chybět. Zahřejí a každý outfit povznesou na roztomile ženský. Řeč je o trendy svetrech, které zažívají velký módní návrat.

Kousek, ke kterému se budete chtít tulit

Milovnice dámských svetrů mohou zamířit do H&M, kde na ně čekají nové přírustky všeho druhu. Šik jsou nejen tradiční roláky, tentokrát volnějšího střihu, ale také rozkošné maxisvetry, které váš look udělají něžně ležérní. Volnější teplé pulovry navíc můžete nosit k jakémukoli stylu – ať už milujete punčochy a sukně nebo jste fanynkou denimu.

Podzimní barvy

Nejen neutrální paleta letí. Typické podzimní tóny jsou rovněž velmi žádané. Skořicová, khaki, camel nebo nude? Kombinujte svou oblíbenou podzimní barvu a udělejte z ní dominantu vašeho outfitu. A jak takové svetry nosit? Kabelka přes rameno, šála a look je hotový – v jednoduchosti je krása. Tak nedejte zimě šanci!

Zdroj foto: H&M

Autorem článku je Vendula Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu