Co je nového u Narciso, Elie Saab a Sensai? My víme!

Co je nového u Narciso, Elie Saab a Sensai? My víme!

14. listopadu 2018, novinky, kosmetika, parfém, řasenka, luxusní kosmetika, Sensai, Narciso Rodriguez, Elie Saab

Sponzorované odkazy

Svět kosmetiky se o nové přírůstky rozšiřuje každou chvíli a zorientovat se v nich se mnohdy rovná průchodu labyrintem. Vybrali jsme proto pro vás pár nejzajímavějších novinek, které luxusní kosmetické značky v nedávné době představily, abychom vám alespoň trochu zjednodušili práci. Co si rozhodně nenechat ujít?

Sexy Narciso Rouge

Parfémy v červených flakoncích jsou hitem současnosti a jeden by neměl chybět ani vám. Možná jej najdete u značky Narciso Rodriguez, která před nedávnem představila vůni Narciso eau de parfum rouge. Ta vyjadřuje sílu ženskosti a její rudá barva má svůj dobrý důvod. Odkazuje na tajemnost, intenzitu, ale také přitažlivost. Zahalí vás do vůně bulharské růže, bílého a černého cedru, vetiveru a živé jantarové dřeviny note-tonka, která vás promění ve svůdnou divu.

Nepřehlédnutelné řasy

Najít tu správnou řasenku je věčným úkolem spousty žen. Možná tu svou objevíte nyní díky Sensai a její novince Lash Volumiser 38°C. Ta se postará o dokonale oddělené, dramaticky objemné a intenzivně černé řasy, k nimž vám dopomůže jen jeden tah. Její výhoda spočívá také ve snadnosti odličování – snadno ji smyjete vodou o teplotě kolem 38 °C. Nemusíte se však bát, že by vám řasenka utíkala i během dne, je totiž odolná proti vodě, potu i kožnímu mazu.

Oslňující Girl of Now Shine

Zamilovali jste se do parfémů značky Elie Saab? Pak zbystřete! Na pulty obchodů totiž dorazila nová verze vůně Girl of Now, která je ještě víc oslňující než kdy předtím. „To, co dělá GIRL OF NOW tak výjimečnou, je vytvoření nové složky, která zachycuje podstatu ELIE SAAB: květ Ormond. Výsledkem inovativního párování neuvěřitelně citlivých ženských pomerančových květů a elegantní sladkost mandle, tento exkluzivní ko-destilát dává vůni jedinečnou rovnováhu mezi krásou, závislostí a moderností,“ říká Sophia Labbé, jedna z dua parfumérů, kteří parfém vytvořili. Pozornost si však kromě úchvatného složení zaslouží i samotný flakonek se zlatavou květinou kolem „krku“ a v kombinaci s jemně modrou, barvou, která je hitem i v samotné kolekci značky. Necháte se svést?

Foto: archiv firem

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu