Přesně na míru: spodní prádlo od Boux Avenue

Přesně na míru: spodní prádlo od Boux Avenue

26. listopadu 2018, Boux Avenue, spodní prádlo, kalhotky, podprsenky, butik, Chodov

Sponzorované odkazy

Žádný kousek oblečení, který si pořídíte, nebude nikdy vypadat dokonale bez perfektně padnoucího spodního prádla. To navíc zajistí, že se budete ve svém outfitu cítit pohodlně, a správně podtrhne vaše přednosti. Právě na spodní prádlo, které své nositelce ideálně padne, klade důraz butik Boux Avenue, který nedávno otevřel svou pobočku i v centru Chodov. Těšit se kromě podprsenek a kalhotek můžete také na širokou nabídku pyžam, županů, plavek, košilek a doplňků. Tak hurá na nákupy!

Spodní prádlo pro každého

Jednou z věcí, na které se značka Boux Avenue zaměřuje, je najít snové spodní prádlo pro každou z nás. Je jedno, jestli máte velikost 60A nebo 90I, butik zajistí padnoucí podprsenku pro všechny ženy bez ohledu na velikost. Stejně tak se snaží výběr přizpůsobit i celé řadě příležitostí. Čeká vás romantický víkend s partnerem a chcete oslnit novým kompletem? Chystáte se vyrazit na ples v šatech odhalujících záda a přemýšlíte nad vhodnou podprsenkou? Toužíte po spodním prádle v trendy střizích současnosti? Můžete být v klidu, Boux Avenue vám vyjde svou nabídkou vstříc. Těšit se můžete na širokou škálu materiálů, střihů, speciálních vychytávek pro každý outfit, rozmanitou paletu barev od decentních až po nepřehlédnutelné tóny, a trápit vás nemusí ani finanční otázka. Značka si totiž zakládá na tom, aby byla stále cenově dostupná.

Kvalitní servis

Možná znáte ten pocit, kdy přijdete do obchodu a vlastně ani nevíte, kde se po hledaném kousku dívat. Boux Avenue si je vědom toho, že otázka dobrého poradenství je při výběru spodního prádla klíčová. V jeho buticích si tedy můžete být jisti, že narazíte na skutečného profesionála v oboru. Přívětivá obsluha vám pomůže zvolit typ a velikost spodního prádla ideální pro vaši postavu a navíc přidá i pár tipů, jak prádlo správně oblékat. Nemusíte se už stresovat a bát se zeptat, odborník vám pomůže k vaší spokojenosti. Příjemným zážitkem budou i samotné kabinky. Nejen, že nabízejí dostatek komfortního prostoru, ale zároveň si můžete vybrat i druh osvětlení, abyste si co nejlépe představila různé scénáře. K dispozici je osvětlení denní, západ slunce a noční. Zkoušení spodního prádla nebyla nikdy větší zábava!

Foto: Boux Avenue

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu