Teplá bunda: základní kousek dámského zimního šatníku

Teplá bunda: základní kousek dámského zimního šatníku

28. listopadu 2018, dámské bundy, zimní bundy, Queens.cz

Sponzorované odkazy

Zima a chlad jsou tady. Přituhuje a na Česko se chystají sníh a mrazy. K pohodovému prožití takových dní je nezbytné abyste jim přizpůsobili svůj šatník. Máte již vše potřebné doma?

Zimou projdete nejlépe, jestliže si pořídíte nějaké šik kousky. Nezbytná je šála, čepice, rukavice, zimní boty, svetr, nebo mikina a samozřejmě bunda. Ta je základem každého pohodlného zimního outfitu. Pokud vám ta loňská sice vyhovuje, ale chtěli byste něco nového, zkuste naše tipy. Bund totiž není nikdy dost!

Vans WM Pullman Puffer Jacket MTEVans WM Pullman Puffer Jacket MTE

Vans WM Pullman Puffer Jacket MTE

Tato černá dámská dlouhá zimní bunda s kapucí od značky Vans může skvěle nahradit i zimní kabát. Má decentní logo na přední části a široké příčné prošívání. Uni kousek můžete obléci přes dlouhý svetr s legínami, rolák s džínami, stejně jako přes šaty či sukni s kozačkami. Prostě prima variabilní svrchní oděv na zimu. Bunda vás vyjde na 4 299 Kč.

ellesse Filetta Bubble Jacketellesse Filetta Bubble Jacket

ellesse Filetta Bubble Jacket

Naopak krátká a půvabná růžová bunda s kapucí ve stylu mikiny s oblékáním přes hlavu, může být šik kouskem ke kalhotám a zatepleným farmářkám. Když ji doplníte čepicí, šálou s rukavicemi v jemné šedé nebo černé barvě, máte zimní look na procházky městem i outdoorem. Bunda stojí 1 999 Kč.

Nike W NSW Down Fill Parka LongNike W NSW Down Fill Parka Long

Nike W NSW Down Fill Parka Long

A opět tu máme metamorfózu bundy s kabátem. Krémová maxi dámská zimní bunda s šikmým širokým prošíváním má elegantní a jemně působící béžový pruh na přední horní části. Kousek s kapucí bude vaším věrným souputníkem na všechny zimní výpravy. Cena činí 5 999 Kč.

Cheap Monday Risky BomberCheap Monday Risky Bomber

Cheap Monday Risky Bomber

Pro milovnice pohodlných a praktických bomberů tu máme jednu zimní verzi v typické army olivové barvičce. Zimní bunda od značky Cheap Mond má kapsy na přední části a rukávu, zapínání na zip a klasické pletené zakončení délky, rukávů a u krku. Bunda je k mání ve slevě z původních 2 490 Kč na 1 250 Kč.

adidas Originals Down Parkaadidas Originals Down Parka

adidas Originals Down Parka

Nakonec tu máme tavě olivovou dámskou zimní bundu s kapucí od značky adidas Originals s bílými pruhy na rukávech a decentním logem na přední části. Příjemná bunda v midi délce vás zahřeje i ochrání před nepřízní zimního počasí. A big kapsy vám nabízí uschování rukou, nebo možnost nosit sebou bez nutnosti cross tašky základní věci – klíče, mobil, kapesník a pomádu na rty, která k zimě nezbytně patří. Bunda vyjde na 5 399 Kč.

Nevybrali jste si? Další prima kousky jsou k mání na Queens.cz.

Zdroj fot: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu