Jak na ryze mužské Vánoce? My víme!

Jak na ryze mužské Vánoce? My víme!

13. prosince 2018, Pilsner Urquell, dárky pro muže, Vánoce, pivo, pivovar, Plzeň

Sponzorované odkazy

Dárky pro tatínky, dědečky, přítele či další příslušníky mužského pohlaví jsou pro řadu žen velkým oříškem. Letos na tento problém však můžete snadno vyzrát a vybrat dárek, který opravdu potěší a zároveň bude užitečný. Pokud je muž, jehož se chystáte obdarovat milovníkem piva, máme pro vás tip – originální kousky z dílny Plzeňského Prazdroje.

Překvapení z Plzně

Plzeňský Prazdroj představuje pro mnoho mužů synonymum toho nejlepšího piva. A tak je jasné, že s dárky na tuto tématiku rozhodně nešlápnete vedle. Zapomeňte však na kousky, které vypadají jako z obchodu se suvenýry, firma nabízí zajímavé a originální produkty, které dokáží potěšit i překvapit. Nabízí se vám téměř nespočet možností – nejrůznější designy pivních sklenic, trička, otvíráky či stylová dřevěná prkénka ve tvaru soudku. To vše však můžete povýšit na úplně novou úroveň díky výšivce s osobním vzkazem nebo gravírováním, jímž můžete na kousek zvěčnit jméno obdarovaného nebo speciální věnování.

Trezor na poklady

Ukládání vzpomínkových věcí odkazujících na dětství, cestování či jiné příjemné zážitky není jen doménou žen. I muži mají celou řadu pokladů, které potřebují někam ukrýt. K tomu se bude hodit plechový kufřík Pilsner Urquell, který je díky své pevné konstrukci a stylovému designu pro tyto účely perfektní. Stejně tak ale poslouží k uložení celé řady dalších věcí – sbírky angličáků, pivních podtácků či třeba starých časopisů.

Darujte zážitek

Chcete věnovat svému muži něco skutečně nevšedního? Darujte mu nevšední zážitek a proměňte jej v mistra čepování piva. Pilsner Urquell totiž nabízí i tříhodinovou Školu čepování pod vedením skutečného odborníka v oboru. Účastníci se tak dozví, jak pivo správně čepovat, přiučí se řadě zajímavostí a v neposlední řadě si prohlédnou pivovar a jako vzpomínku si navíc odnesou sklenici s vlastním jménem. Od této chvíle již vždy poznají, v jaké hospodě pivo doopravdy umějí natočit, a jaké se pro příště raději vyhnout.

Zážitek z jízdy v luxusním automobilu z autopůjčovny: https://www.autopujcovnavpraze.cz/…kovy-voucher
Radost pro vaše blízké k narozeninám, svátku, na Vánoce nebo jen tak. Vhodný dárek i pro obchodní partnery, firemní zaměstnance.

Foto: Pilsner Urquell

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii gastronomie a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu