Bundový speciál pro muže

Bundový speciál pro muže

11. prosince 2018, pánské bundy, zimní bundy, Queens

Sponzorované odkazy

Zima je tu a s ní i obměna šatníku. Namísto lehkých mikin a džísek, navlékáme svetry a teplé zimní svrchní ošacení – kabáty a bundy. Poslední zmíněný artikl je základem zimního šatníku nejen žen, ale i mužů.

Nedávno jsme probírali dámské zimní bundy, a nyní se budeme věnovat těm pánským. I vy pánové zimou projdete nejlépe, když si pořídíte nějakou šik zimní bundu. A k ní neodmyslitelně patří šála, čepice, rukavice, zimní boty, svetr, nebo mikina. I kdyby vám ta loňská bunda ještě vyhovovala, není od věci přidat k ní něco cool pro letošek. Protože bund není nikdy dost! Třeba vás inspirují naše tipy.

Kappa Banda AochiKappa Banda Aochi

Kappa Banda Aochi

Banda Aochi je olivová pánská zimní bunda s kapucí s černými a bílými motivy od značky Kappa. Má široké podélné prošívání, kryté zipové zapínání s pevnými druky a boční kapsy. Bunda zahřeje a bude šik doplňkem k džínám a zimním kotníkovým botám. Vyjde vás na 3 999 Kč.

Urban Classics Basic Bubble JacketUrban Classics Basic Bubble Jacket

Urban Classics Basic Bubble Jacket

Tato světle olivová pánská zimní prošívaná bunda s kapucí od značky Urban Classics je skvělým kouskem pro letošní zimu. Má úzké podélné prošití, pružné zakončení rukávů, dvě boční a jednu vnitřní kapsu. Decentní logo na přední části nenápadně odkazuje na značku Urban Classic. Bunda v kratším provedení stojí 1 400 Kč.

Vans MN Providence MTEVans MN Providence MTE

Vans MN Providence MTE

Stylová černá pánská zimní bunda s kapucí od značky Vans je prošita příčně i podélně, což vytváří na bundě velké čtverce. Bunda má dvě velké vnější a jednu vnitřní kapsu. Nechybí ani malá kapsička na levém rukávu. Příjemná prodloužená délka vás ochrání před mrazem i větrem a bunda bude plnohodnotným kouskem pro letošní zimu. Vyjde na 3 999 Kč.

adidas Originals Carnforth Puffaadidas Originals Carnforth Puffa

adidas Originals Carnforth Puffa

Oboustranná pánská zimní bunda od značky adidas Originals v provedení tmavě modrá a zelená je zajímavým trendy kouskem, který lze dle obrácení vynosit variabilně s mnohým oblečením. Tmavě modrá je prošita příčně a zelená do čtverců – příčně i podélně. Bunda má vysoký stoják, pružné zakončení rukávů a dvě boční kapsy. Bunda stojí 9 499 Kč.

Nevybrali jste si pánové? Nezoufejte – na Queens.cz je k mání další nálož zimních bund, v nichž si jistě tu svoji najdete.

Zdroj foto: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu