Hurá nakupovat: My Dear Clothing má novou kolekci!

Hurá nakupovat: My Dear Clothing má novou kolekci!

23. ledna 2019, My Dear Clothing, kolekce, pánské oblečení, česká značka

Sponzorované odkazy

Česká streetwearová značka My Dear Clothing se v zimě hlásí s velmi zajímavými novinkami. Jednou z nich je zbrusu nová kolekce Winter 2018, která se nese v oblíbeném duch „forever young“. Kromě toho ale značka přibrala i nového kolegu, který pomáhá rozšiřovat sortiment značky, do nabídky přidala i originální doplňky, a navíc spustila vlastní e-shop!

My Dear Clothing je dostupnější!

Nejen aktuální kolekci, ale celý sortiment značky My Dear Clothing si nyní můžete objednat na jejich vlastním e-shopu. A navíc s výrazně příznivější cenovkou! „E-shop jsme si nadělili k pátým narozeninám. Díky tomu, že jsme se osvobodili od marže přeprodejců, teď všechno prodáváme za nižší ceny než v minulosti. Navíc jsme také přetáhli veškerou výrobu kompletně do Čech a na Slovensko,“ vysvětluje Zbyněk Štandera, návrhář značky.

Zima s puncem originality

Zimní kolekce české značky přináší celou řadu trendy pánského oblečení, jak jsme zvyklí. Nechybí zde prošívané péřovky, nezbytné mikiny i manžestrové bundy a kalhoty hlásající návrat na módní scénu. Kromě toho byl však sortiment My Dear Clothing obohacen o nečekané novinky – porcelánové cibulákové talíře či kožené doplňky. „V kolekci je takových víc vrstev, já tomu říkám line. Máme tam basic line, kde jsou trika, mikiny, ponožky atd. Pak tam máme premium line, ve který jsou prošívaný péřovky, manšestrový kalhoty a bundy nebo třeba porcelánové talíře s cibulákovým dekorem. Jako novinku nabízíme i leather goods line od Martina Furchy, který ručně vyrábí kožené doplňky a nově rozšíří tým My Dear Clothing,“ popisuje Zbyněk.

Lookbook s hvězdným modelem

U značky My Dear Clothing vždy očekáváme tak trochu něco navíc. Například lookbook k nové kolekci, který nás ohromí na první dobrou. A ani tentokrát nás značka nezklamala. Přizvala si uznávaného anglického modela Loice Williamse, fotografa Benedikta Renče a společně s patnáctičlenným týmem vytvořili originální video i skvělý lookbook. „Jde zatím o nejlepší promo materiál, co jsme měli. Moc děkuju celému týmu a doufám, že to naše fanoušky nadchne aspoň z poloviny tak jako mě,“ říká s úsměvem Zbyněk. Chcete oživit svůj šatník něčím českým, kvalitním a stylovým? Pak zabruste na e-shop www.mydearclothing.com.

Foto: My Dear Clothing

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu