Baťa exkluzivně s kolekcí tenisek Coca Cola

Baťa exkluzivně s kolekcí tenisek Coca Cola

15. března 2019, Baťa, značka Baťa, Coca Cola, tenisky, kolekce tenisek, tenisky Coca Cola

Sponzorované odkazy

Značka Baťa oživila své legendární modely tenisek Baťa Tennis a Baťa Hotshot a pod spojením Baťa Heritage vytvořila exkluzivní červenobílou edici hravých tenisek Coca-Cola.

Nový kabát dostaly legendární modely tenisek z retro kolekcí Baťa Tennis a Baťa Hotshot pod značkou Baťa Heritage. Re-design těchto modelů vznikl na základě inspirace značkou Coca-Cola, které jsou doplněny řadou motivů a slovních spojení využívajících červenou a bílou barvu, která neodmyslitelně patří nejen ke značce Baťa, ale právě i ke Coca-Cola. Na teniskách nechybí ani světoznámé logo výrobce sladkého nápoje. Unikátní design bot je navíc doplněn o detaily v podobě barevných tkaniček či kontrastního lemování.

Na první pohled zcela odlišné společnosti toho mají mnoho společného. Kromě začátků v podobě malého rodinného podnikání, sdílí například i hodnoty jako jsou autenticita, sounáležitost s komunitou a důvěra. Nejviditelnějším společným rysem jsou pak červená a bílá jako charakteristické firemní barvy.

Právě s barvami si vyhrála i tato nová kolekce. Logo Coca-Coly a plátěný svršek v bílé nebo červené variantě se objevuje na teniskách z řady Bata Tennis, které se vyrábí už od roku 1936 a stále patří mezi nejprodávanější model po celém světě u značky Baťa.

Baťa Heritage

Ke 120. výročí založení celosvětové obuvnické legendy značka Baťa byla založena sbírka Baťa Heritage, která oživuje ikonické archivní modely oblíbené po celém světě. K nejbohatšímu dědictví Baťa Heritage patří legendární modely jako jsou Bata Tennis nebo Bata Hotshot, který nosil i zpěvák skupiny Nirvana Kurt Cobain.

Ikonická kolekce obsahuje řadu zábavných a grafických prvků a objeví se na pultech obchodů značky Baťa ode dneška 15. března 2019.

Zdroj foto: Baťa

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu