Jarní Levi´s je unbasic!

Jarní Levi´s je unbasic!

9. března 2019, jarní kolekce, Levi´s, UnBasic, kolekce Levi´s UnBasic, denim, džíny, mikiny, trika, bundy,

Sponzorované odkazy

Přichází jaro a s ním nová kolekce značky Levi´s. A hádejte co? Jarní Levi´s je prostě unbasic! Že nevíte, co to znamená? To vůbec nevadí. My vám to vysvětlíme a novou jarní kolekci vám představíme.

Unbasic v pojetí značky Levi´s znamená něco známého, ale vylepšeného. Něco co je svěží. A věřte, že jarní kolekce taková opravdu je. Novinkou například jsou šikmé švy, zadní nášivka s koňmi a červená nášivka Red Tab jsou zvětšené či dokonce na šikmo!

Další změna přichází v podobě vylepšeného streetwearového oblečení. Například džíska je kombinovaná s mikinou nebo větrovkou. Prostě a jednoduše, fantazii se meze nekladou! Vše vyzařuje novou identitu okořeněnou špetkou humoru a ironie. Zpět se vrací i prvky devadesátých let.

Přesněji jarní kolekce bude z velké části ovlivněná devadesátými léty a to díky návratu populární kolekce Levi's® Engineered Jean. Tuto kolekci proslavily šikmé švy na nohavicích, které byly uvedeny na trh v roce 1999. Za zmínku stojí i nový střih dámských džínů Ribcage s velmi vysokým pasem, připomínající styl Wynony Ryder ze zlatých devadesátek.

Preferujete-li, pohodlí bude pro vás přínosem zavedení streče 4-Way Power v kolekci dámských džínů Levi's® Sculpt. Vylepšený denim je pružný ale přesto se nevytahuje. Naopak zpevní, vytvaruje a vyhladí drobné nedostatky vaší postavy. Atmosféru ulice zase připomíná rozšířená kolekce pánských džínů Levi's® Taper.

V této kolekci jsou nejvýraznějším prvkem džíny Hi-Ball Cargo, které jsou jako dělané k teniskám. Také proto je zde varianta džínů s ohrnutím nohavic. Kdo by chtěl, aby nohavice zakrývaly jeho tenisky že? Tyto džíny jsou k dostání třeba i v maskáčovém vzoru. No a k tomu stačí už jen si vybrat z celé řady sportovních kousků inspirovaných hip hopem, nebo mikin či hybridních džísek a triček s barevnými bloky, výraznými logy nebo potisky.

Každopádně kdo bude chtít, si z této široké nabídky vždy vybere. Takže neváhejte a směle do toho. V kalendáři sice máme rok 2019, ale otázkou zůstává, co je v našich srdcích. Pokud milujete devadesátky, je jarní kolekce Unbasic stvořena právě pro vás!

Zdroj foto: Levis

Autorem článku je Klára Zigová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu