Lindex by Malina

Lindex by Malina

30. dubna 2019, Lindex, By Malina, kolekce, léto 2019

Sponzorované odkazy

Lindex nás svou novou designérskou kolaborací zve do světa plného vzorů a barev, v němž žije švédská módní značka By Malina. Společně s tímto oblíbeným řetězcem stvořily úchvatnou letní kolekci, s níž bude váš krok do nového období tak stylový a originální, jak jen může být.

Ve víru potisků

Společnost By Malina patří k poměrně novým počinům. Vznikla v roce 2010 pod vedením návrhářky Maliny Ek Andrén a módní nadšenci mají tuto švédskou značku patrně spojenou s jejím ikonickým kouskem – hedvábnými maxi šaty z první kolekce. Dalším typickým znakem By Malina jsou pestrobarevné potisky a i díky nim se nyní značka řadí k plnohodnotným módním firmám. „Jsme velmi hrdí na naši spolupráci se značkou By Malina. Moc se nám líbí umělecký výraz značky By Malina s barvami a potisky. Máme pocit, že nové přístupy ke skandinávskému designu a radost z uměleckých vyjádření našim zákazníkům vyhovují. Společně jsme vytvořili perfektní letní kolekci s krásnými plavkami, které budou sedět různým postavám, a také slušivými a praktickými oděvy, které můžete nosit na pláži i na letních večírcích,“ uvádí Madelene Ullbro, manažerka designu a nákupu z oddělení spodního prádla společnosti Lindex.

Plavky a doplňky od Maliny

Společná kolekce Lindex By Malina v sobě spojuje znalosti a inspiraci zavedené značky Lindex a osobitost a originální umělecké pojetí návrhářky Maliny Ek Andrén. Vznikla tak řada, která svými designy bude bavit a umožní oživit šatník netradičními, avšak velmi nositelnými kousky. A na co všechno se můžete těšit? K dispozici bude 26 oděvů včetně plavek a doplňků v zářivých barvách a potiscích. „Když mě ze společnosti Lindex oslovili, zda bych měla zájem o spolupráci, byla jsem velmi polichocena. Značka Lindex pro mě byla vždy mou oblíbenou a velmi mě jejich úsilí o posílení role žen. Hodně jsem se toho díky této spolupráci naučila a v jejím průběhu jsme si vyměnili spoustu znalostí. Z výsledku jsem velmi nadšená,“ říká Malin Ek Andrén, zakladatelka značky By Malina.

Foto: Lindex

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu