Lindex a by Malina: dokonalý šatník pro dovolenou

Lindex a by Malina: dokonalý šatník pro dovolenou

6. června 2019, Lindex, By Malina, kolekce, léto 2019

Sponzorované odkazy

Období letních dovolených se blíží a možná i vy se už v obchodech začínáte poohlížet po všech nezbytnostech, které se vám u moře či procházce po některé ze světových metropolí mohou hodit. Nemusíte však při výběru oblečení na dovolenou obcházet desítky obchodů, stačit vám možná bude jediný – Lindex. V něm totiž před pár dny přistála kolekce stvořená značkami Lindex a by Malina a nabízí hned 26 kousků ideálních pro letní dny.

Na pláž i na večírek

Ráno si z kolekce Lindex by Malina obléknete plavky a vyrazíte na pláž, odpoledne přes ně přehodíte volný top a šortky a můžete se procházet po promenádě a večer plážové oblečení vyměníte za krásné šaty jako stvořené pro romantickou večeři ve dvou. Nová řada zkrátka myslí na každou příležitost a díky rozmanitým potiskům a vzorům vás bude zaručeně bavit. „Jsme velmi hrdí na naši spolupráci se značkou By Malina. Milujeme originální design značky By Malina s různými barvami a potisky. Máme pocit, že nové přístupy ke skandinávskému designu a radost z uměleckých vyjádření našim zákazníkům budou vyhovovat. Společně jsme vytvořili dokonalou letní kolekci s krásnými plavkami, které budou sedět různým postavám, a také slušivými a praktickými oděvy, které můžete nosit na pláži i na letních večírcích,“ uvádí Madelene Ullbro, manažerka designu a nákupu z oddělení spodního prádla společnosti Lindex.

Energie barev

Pokud je něčím značka By Malina typická, jsou to pestré potisky a vzory. Jednou nás zavedou na pláž lemovanou mušlemi, jindy do divoké džungle plné rostlin a barev. Zakladatelka značky, Malin Ek Andrén, se pro jejich tvorbu inspiruje lokalitami po celém světě. „Kolekce byla inspirována teplým Středomořím. Tenká a lehoučká látka je navržena pro pohodlné nošení. V průběhu let jsem často cítila, že balení na dovolenou je obtížné. S touto kolekcí oděvů bych to chtěla změnit. Jsou to jednoduše ty nejlepší věci, které si s sebou na letní dovolenou můžete vzít!“ říká Malin Ek Andrén. Kromě nezbytných plavek v kolekci objevíte i pohodlné maxi šaty, šortky, halenky, košile i příjemné kaftany. Opomenuty nezůstaly ani doplňky v čele s plážovými kabelkami, šátky, ručníky a kosmetickou taštičkou.

Foto: Lindex

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu