Co má společného my.pled a Gábina Partyšová? Novou kolekci!

Co má společného my.pled a Gábina Partyšová? Novou kolekci!

25. října 2019, my.pled, plédy, pléd, Gábina Partyšová, česká tvorba

Sponzorované odkazy

Zachumlat se v chladnějším ročním období do něčeho hřejivého a příjemného, to je jedna z věcí, bez které se spousta z nás na podzim zkrátka neobejde. Kromě nákrčníků, šál a šátků je další možností pléd. Tomuto velmi módnímu doplňku se výhradně věnuje značka my.pled, která se tak řadí mezi „plédové experty“ a vytváří skutečně propracované modely. Před nedávnem představila kolekci pro podzim 2019 a její tváří je oblíbená moderátorka Gábina Partyšová.

Ve znamení prvotřídních materiálů

Nová kolekce značky my.pled, kterou vytvořila Kateřina Urban Samková, spolumajitelka značky, společně s módním designerem Janem Šimrem, poutá pozornost detaily, kvalitními materiály a novými střihy. „Tato kolekce se vyznačuje především precizním výběrem materiálů. Našli jsme odvahu pracovat i se špičkovými značkami jako je Loro Piano, Missoni či Piagneza. Ale nejen tato zvučná jména dělají kvalitu. Pro tento podzim jsme si hráli hodně s detaily jako je lemování pravou kůží či nový způsob úchytu plédu,” říká Kateřina Urban Samková.

Pléd na tisíc způsobů

Jedna z výhod plédu spočívá v tom, že se do nich můžeme zabalit na mnoho různých způsobů. Můžeme jejich konce nechat volně viset od ramen dolů nebo je různě obmotat kolem ramen. Další způsoby nošení pak přináší nový prvek, který se objevuje v aktuální kolekci my.pled – propojení předních cípů nenápadnými cvoky. Díky nim je možné pléd nosit také jako šálu okolo krku, nebo z něj vytvořit kapuci pro případ nepříznivého počasí. Další možností je i připnout jeden či oba cípy za krkem.

Svetrové plédy: aktuální hit

Ještě jste kouzlu plédů nepodlehli? Je na čase to napravit! Výběr je neuvěřitelně pestrý, a to jak co se týče materiálů, tak i barev. „Doplnění kolekce o řadu svetrových plédů, které jsou velmi žádané mezi klientkami, protože jsou praktické, elegantní a celoročně nositelné. Tento rok jsme dali přednost jednoduchosti a soustředili jsme se na výběr zajímavých barev, jako jsou trendy hořčicově žlutá či lahvově zelená. Ale nezapomněli jsme ani na klasiku například světle růžovou, která každou ženu udělá jemnou princeznou,” dodává Kateřina. Nová kolekce je k dostání na e-shopu www.mypled.com nebo si ji můžete pořídit přímo v showroomu my.pled.

Foto: my.pled

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu