Cool šaty Pavla Berkyho a Kristíny Nemčkové: novinka, která neomrzí

Cool šaty Pavla Berkyho a Kristíny Nemčkové: novinka, která neomrzí

11. prosince 2019, Pavel Berky, Kristína Nemčková, šaty, návrhář, MasterChef

Sponzorované odkazy

Šaty vzniklé spoluprací módního návrháře s vítězkou kuchařské soutěže MasterChef Česko – zní to trochu zvláštně, že? Jenže z těchto šatů se stal hit, který se vyprodal během neuvěřitelných 48 hodin. A tak se jednorázová spolupráce rázem proměnila v limitovanou edici šatů Upgrade KNPB a vzniklo také nové přátelství.

Pavel Berky a kuchařka

Nejspíš si říkáte, co za tímto neobvyklým úspěchem stojí a jak to všechno vlastně s šaty inspirovanými gastronomií začalo. „Kristína za mnou přišla s prosbou o vytvoření netradičního módního kousku na míru, se kterým by se mohla prezentovat v rámci svých degustací, přednášek či prezentací. Přála si do šatů promítnout její lásku k vaření a zároveň se v nich cítit dobře i mimo kuchyň. Byla to pro mne velká výzva, ale ty já mám rád, takže jsem do toho šel," popisuje začátek spolupráce Pavel Berky. Kristína byla následně z šatů tak nadšená, že se spolu s návrhářem rozhodli dát je do prodeje v limitovaném počtu 20 kusů.

Pohodlné, trendy a černé

Kristína měla od začátku ohledně šatů poměrně jasné požadavky. Vyžadovala, aby byly pohodlné, ležérní, a aby v sobě promítaly jak aktuální trendy, tak i prvky gastronomie, která je jí blízká. Zároveň musely být nemačkavé a jasně daná byla i barva, kuchařčina oblíbená černá. „Potřebovala jsem pohodlné a praktické šaty, které by souzněly s mou velkou vášní, vařením. Pavlovu tvorbu jsem už znala, takže jsem nešla úplně do neznáma, ale výsledek předčil všechna má očekávání. Jsem ze šatů nadšená a odjela jsem v nich hned na první konferenci, která mě čekala,“ usmívá se Kristína. Pavel Berky se svým návrhem více než trefil do Kristínina vkusu a sportovně elegantní šaty s velkými kapsami a dlouhým páskem ji nadchly. I proto se do budoucna můžeme těšit na další limitovanou edici Pavel Berky x Kristína Němčková!

Foto: Pavel Berky

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu