Tipy na radost pro milované z Fashion Arena Prague Outlet

Tipy na radost pro milované z Fashion Arena Prague Outlet

8. února 2020, dárek, radost, Valentýn, svátek zamilovaných

Sponzorované odkazy

V pátek 14. února můžete ukázat svému protějšku, jak moc vám na něm záleží. Ať už svátek svatého Valentýna slavíte nebo ne, věřte, že dárek vašemu partnerovi nebo partnerce udělá radost v kterýkoli den. Tak proč ne zrovna ve svátek zamilovaných? Připravili jsme si pro Vás pár tipů z nejvíce navštěvovaného pražského outletového centra Fashion Arena Prague Outlet.

Šperk jako symbol lásky

Pro začátek máme pár tipů pro pány. Přemýšlíte-li co své partnerce pořídit a čím jí udělat radost, tak výběrem správného šperku nic nezkazíte. Ba naopak, budete koukat jakou radost jím uděláte. Pokud jsi nejste jistí, který může být ten pravý, koukněte se nenápadně doma, jaký styl šperků Vaše partnerka nosí. Jestli jednoduchý a decentní nebo výrazný či extravagantní.

Nosí prstýnky, náramky nebo má raději náušnice a řetízky či přívěšky a náhrdelníky. Rozmyslete se zda to bude šperk vhodný pro každodenní nošení nebo pro zvláštní příležitosti. Přívěšek ve tvaru srdce z obchodu Swarovski na titulní fotografii bude krásný a symbolický dárekValentýnu.

Módní doplněk pro odvážné

V případě, že patříte mezi odvážnější muže a svou partnerku znáte jako své boty, můžete jí pořídit například stylový módní doplněk. Zaručeně zabodují lodičky Corso Roma nebo peněženka Valentino z obchodu Deliberti. Úsměv ženě rozzáří i kabelka Karl Lagerfeld za krásnou outletovou cenu 7 699 Kč.

Dárky pro něj

I přesto, že muži nebývají ti, kteří by sv. Valentýna slavili, dárek je jistě potěší. Typickým pánským hitem jsou hodinky. Muž je reálně využije v každodenním životě a navíc podpoří jeho image. Vybrat můžete jak stylové a elegantní, tak sportovní verzi. Ženy mají své partnery takzvaně v oku a proto se nebojte sáhnout po vkusné obuvi, klobouku nebo pásku.

Originální dárek i klasika

Z kategorie originálních praktických dárků můžete také vybrat cestovní zavazadlo, obal na notebook, sportovní potřeby nebo elektroniku. Klasikou, kterou nešlápnete vedle, je parfém. Ať už má rád novinky nebo má svou oblíbenou vůni určitě vyberete v obchodě The Cosmetics Store. Parfémy si můžete rovnou vyzkoušet a vybrat ten pravý.

Stále se bojíte, že nekoupíte ten nejlepší dárek? V tom případě není nic jednoduššího než koupit dárkový poukaz do nákupního centra s libovolnou částkou a budete mít jistotu, že si Váš partner nebo partnerka vybere to, co nejvíce chce.

Zdroj foto: Fapo

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu