Motýlci tak trochu jinak: Česky

Motýlci tak trochu jinak: Česky

13. března 2020, módní doplňky, dřevěné motýlky, motivy, téma, Bohemia Shifts, Mediabox, s.r.o.

Sponzorované odkazy

Česká značka Bohemia Gifts představuje kolekci dřevěných motýlků, které se stanou zajímavým doplňkem nejen pánského šatníku, ale také dámského.

motýlek s rybářským motivemmotýlek s rybářským motivem

Díky tématickým motivům uděláte radost také motorkářům, rybářům či milovníkům cestování. Vybrat si ale můžete dárkové sety, které budou milým dárkem k svátku či k narozeninám. A navíc celou kolekci pro vás vyrobily zlaté české ručičky!

motýlek s motivem fajfkymotýlek s motivem fajfky

Kolekce dřevěných motýlků

Celou nabídku dřevěných motýlků za 299 Kč/kus a dárkových sad se sprchovým gelem a motýlkem s motivem za 369 Kč/sada od Bohemia Gifts najdete na eshopu Bohemiashiftt.cz. www.bohemiagifts.cz. Značka Bohemia Shifts patří pod společnost Mediabox spol. s.r.o.

dřevěný motýlek pro motorkáředřevěný motýlek pro motorkáře

O Mediabox spol. s r. o. a jejich značkách

Česká společnost Mediabox spol. s r. o. zahájila svoji činnost v roce1993 jako reklamní agentura se sídlem v Praze. Od té doby nabízí služby v oblasti marketingu, tisku a grafického zpracování. Díky kreativnímu týmu grafiků, vlastní tiskárně (ofsetové i digitální) a dalším technologiím pro své klienty zpracovává zakázky od výroby originálních reklamních předmětů až po kompletní reklamní servis.

dárková sada s loveckým motivemdárková sada s loveckým motivem

V roce 1998 vznikla druhá podstatná část firmy Mediabox se současným sídlem ve Stráži pod Ralskem, na dohled Ještědu a Jizerským horám, která vyrábí kosmetické výrobky, ručně vyráběné dárky a dekorace pod obchodními značkami Bohemia Gifts, Bohemia Herbs nebo Bohemia Natur. Hlavním cílem je vytvářet pro naše zákazníky nové, netradiční produkty, které zaujmou atraktivním designem a použitím kvalitních surovin.

dárková sada Gentlemandárková sada Gentleman

Zdroj foto: Bohemia Shifts

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu