Pražské outletové centrum Airport: 1. narozeniny

Pražské outletové centrum Airport: 1. narozeniny

26. února 2020, Premium Outlet Prague Airport, POP, první narozeniny, akce, módní přehlídka, dětský koutek, dětská zóna, outletové centrum, výstava vozidel

Sponzorované odkazy

Premium Outlet Prague Airport (POP) slaví první narozeniny a jako dárek si naděluje novou ambasadorku, zpěvačku Daru Rolins, která se stává vůbec první tváří POP.

Narozeniny pražského outletového centra si ale užijí i jeho návštěvníci. Během víkendu 29.2.-1.3.2020 na ně čeká bohatý program, spousta překvapení a opravdových zážitků.

Co vše vás čeká?

Jedním z nich bude průvod hraček a pohádkových postav hračkářství Hamleys, do kterého se budou moci zapojit děti i jejich rodiče. Své oblíbené zvířátko z balónků si budou moci děti vyrobit společně s balónkovým mágem a těšit se mohou kromě jiného i na narozeninový sladký popcorn, který bude po celý víkend zdarma.

dětský koutek v POPdětský koutek v POP

Dětská zóna

Pro děti všech věkových kategorií bude otevřena speciální dětská zóna Monkey´s Gym, kde se mohou malí návštěvníci nejen vyřádit, ale i něco naučit. Vedená bude školenými instruktory a rodiče tak mohou své ratolesti v klidu opustit a užít si nákupy a speciální nabídky, které POP nabídne pouze během tohoto víkendu. Zároveň se otevře i dětský koutek TIME OUT, který nabídne další prostor pro zábavu a hry.

dětský koutek v POPdětský koutek v POP

Engine Classic Cars Gallery

Rodiče si zpestří den nákupy, módní přehlídkou české značky JK Klett nebo návštěvou rozsáhlé unikátní automobilové sbírky Engine Classic Cars Gallery zcela zdarma.

Do její stáje patří na 150 automobilů světových značek jako je Ferrari, Aston-Martin, Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Citroen, Lancia, BMW, Fiat nebo Tatra. Součástí expozice je i neméně unikátní sbírka vozů značky Porsche.

uličky POPuličky POP

Módní přehlídka

V průběhu víkendu se uskuteční také autorská módní přehlídka české značky JK Klett, která představí své modely z ready to wear kolekce, která sluší všem věkovým kategoriím a důraz klade především na atributy jako je ženskost, elegance a harmonie. Na přehlídku se můžete těšit v sobotu 29.2 a to rovnou třikrát, v 16.00, 17.00 a v 18.00 hodin.

POP obchod JK Jitka KlettPOP obchod JK Jitka Klett

První ambasadorka

V rámci svých prvních narozenin si outletové centrum vybralo a jako dárek si nadělilo svou historicky první ambasadorku, kterou se stala úspěšná česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins.

Premium Outlet Prague AirportPremium Outlet Prague Airport

„Zpěvačka Dara Rolins bude vůbec první osobností, se kterou v rámci našeho outletu navážeme dlouhodobou spolupráci. Musíme přiznat, že se už nyní těšíme a jsme si jisti, že nás čeká rok plný vzájemné podpory, zajímavých eventů a nových výzev,“ vysvětluje Jakub Dlouhý, marketingový ředitel Premium Outlet Prague Airport.

Detailní informace k programu jsou k dispozici na stránkách Premium Outlet Prague Airport pop.cz nebo na sociálních sítích.

Zdroj foto: Premium Outlet Prague Airport

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii auto moto, módní značky a návrháři, ostatní a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu