Ella Balinska a Cartier: spojení krásy a elegance

Ella Balinska a Cartier: spojení krásy a elegance

11. března 2020, Cartier, ambassadorka, Ella Balinska, šperky, panter

Sponzorované odkazy

Je tomu více než 170 let, co šperkařská značka, původem z Paříže, spatřila světlo světa. Umí nadchnout na první i tisící pohled. Ikonické hodinky, oslnivé drahokamy, zlato, věčné diamanty, které jsou, byly a budou v kurzu. Cartier je zkrátka jediný svého druhu.

Novou tváří řady Panthère de Cartier se stala Ella Balinska. Stejně jako kdysi Jeanne Toussaint, uhrančivá mexická modelka María Félix nebo Daisy Fellowes. Talentem oplývající mladá Angličanka excelovala v nejnovějším snímku Charlieho andílci. V hlavní roli se objevila po boku Naomi Scott a Kristen Stewart. Čím nadchla právě Cartiera? Pozitivním přístupem k životu i ke své práci, kuráží a výjimečnou aurou.

Ikonická krabička a v ní šelma

Otevřít červenou krabičku se zlatým nápisem Cartier, to je přání nejedné ženy. Okamžik překvapení a zjitřených emocí. Váháte, máte dilema, který ze šperků bude tím pravým? O trochu vám to zkomplikujeme. Panthére de Cartier totiž uvádí zbrusu nové náramky.

Motiv a podoba pantera je na špercích světoznámého gigantu k vidění v různých podobách. Divoká šelma symbolizuje energii, odvahu a také odkazuje na mistrně odvedenou práci zlatníků. V bílém či žlutém zlatě, bez zdobení nebo se záplavou diamantů. Záleží na vkusu a preferencích. Ať už se rozhodnete pro jakékoli ztvárnění, dostane se vám do rukou klenot.

Rekapitulace úspěchu

Pokud máte pro Cartiera něco jako slabost (menší forma závislosti), vaší pozornosti by rozhodně neměl uniknout spot ve filmové kvalitě L‘Odyssee de Cartier. A je opravdu nač se dívat. Cartier v několikaminutovém videu představuje svou identitu, historický vývoj a také jednotlivé šperkařské kolekce, které uchvátily svět. Ocitnete se hned ve čtyřech destinacích – v Paříži, Indii, Číně a v Rusku. Vyzvednout rozhodně musíme propracovanou výpravu, i když šlo jen o několikaminutový snímek, opět si dali záležet.

Zdroj foto: Cartier

Autorem článku je Lenka Zelnitiusová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu