Circlle představuje kolekci Power

Circlle představuje kolekci Power

17. září 2020, Circlle Power, značka Circlle, sportovní kolekce, zemité barvy, živly,

Sponzorované odkazy

Udržitelnost, transparentnost, etičnost a estetičnost: to jsou hodnoty ryze české značky Circlle, která nyní rozšiřuje svou nabídku o novou kolekci Power, která vás přesvědčí, že produkty Circlle nejsou jen na jógu.

Kolekce Power obsahuje dvě barevné varianty všech produktů. Nové barvy sebou nesou i vylepšenou technologii výroby unikátního materiálu ECONYL®, takže produkty jsou nyní ještě pevnější a vhodné i na náročné silové cvičení.

Inspirováno Zemí a ohněm

Planeta Země a oheň, to jsou živly, které inspirovaly zakladatelku k vytvoření nové kolekce Power, která přináší další barevné varianty oblíbených produktů Circlle. Doplňte si svou sbírku novými kousky v Burgundy barvě, syté vínové s růžovým podtónem nebo v Terra barvě v zemitých tónech.

Unikátní materiál

Nové nejsou jen barvy ale i užívaný unikátní materiál ECONYL®, který je vyroben z regenerovaných rybářských sítí a jiného nylonového odpadu. Tento materiál je nyní ještě pevnější, poskytuje silnou kompresi svalům, díky které se v nich snižuje produkce kyseliny mléčné a díky tomu se rychleji regenerují. I přes vysokou kompresi jsou produkty z inovativního materiálu stále měkké a prodyšné a poskytují spolehlivou oporu při namáhavém silovém cvičení.

Co vše je k mání?

V barvách Země a ohně můžete zakoupit produkty, jako jsou legíny, crop topy a sportovní podprsenky. Volba značky Circlle je začátek cesty, jak se skrze etickou výrobu z recyklovaných materiálů postavit problémům spojených se znečištěnými oceány a vykořisťováním pracovníků módních gigantů.

Udělejte krok s ohledem na naši planetu a navštivte Circlle.cz. Noste oblečení, na které můžete být opravdu hrdí!

Zdroj foto: Circlle

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu